Yamaha XT 660 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Yamaha XT 660

De Yamaha XT 660 voelt zich thuis in de stad. De Yamaha XT 660 is een echte stadsmotor die geschikt is voor zowel korte ritten als voor het woon-werk verkeer op de langere afstand. Door de Supermotard-technologie is de Yamaha XT 660 een motorfiets die uitstekend tegen een stootje kan. De Yamaha XT 660 is een springlevende fiets en dankzij het vloeistof gekoelde motorblok kan deze motorfiets een flink vermogen halen. Door de stabiele wegligging is deze motorfiets erg geschikt voor een veilig gevoel op het asfalt.

Met de Yamaha XT 660 voel je een koning op de weg

De motorfiets is voorzien van een modern design, waarbij diverse aanpassingen mogelijk zijn. Zo bestaat de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen, zoals spiegels, een bagagebak of persoonlijke velgen. De Yamaha XT 660 is dan ook naar ieders wens aan te passen zodat een persoonlijke Yamaha een droom is die uit kan komen. Ook op het gebied van kleuren is de Yamaha XT 660 aan te passen aan de eigen wensen en behoeften. De Yamaha XT 660; een perfecte wegligging voor een veilige rit. De motorfiets van Yamaha is zeer geliefd bij zowel jonge motorrijders en ervaren motorrijders die graag een veilige en comfortabele wegligging willen hebben.

De XT 660 leent zich hier dan ook uitstekend voor

Met een veilig ABS systeem zorgt de Yamaha voor een stabiele wegligging, die ook bij krachtig remmen gehandhaafd blijft. Dit zorgt voor veiligheid en vergroot het comfortabele rijklimaat van de motorfiets. Door dit ABS systeem en de comfortabele wegligging, kunnen ook beginnende motorrijders prima met deze motorfiets uit de voeten. De motorfiets is een licht model, wat zodat deze prima hanteerbaar is door de iets kleinere rijder. Het agressieve model van de motorfiets laat de lichte en comfortabele eigenschappen echter niet volledig zien. Door het agressieve karakter lijkt de motorfiets alleen geschikt voor rijders met een agressieve rijstijl. Maar niets is wat het lijkt, want alleen het uiterlijk en het vermogen zorgen ervoor dat de ‘zachte’ kant van de motorfiets onderbelicht blijven.