Yamaha YBR 125 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Yamaha YBR 125

Yamaha YBR 125, ideale stadsmotor

De Yamaha YBR 125 als ideale stadsmotor voor beginners. De Yamaha YBR 125 is een lichte stadsmotor die qua prijs en mogelijkheden zeer geschikt is voor beginnende rijders en bestuurders die in de stad graag gemakkelijk uit de voeten willen kunnen. De Japanse Yamaha Motor Compagnie staat al jaren garant voor een breed assortiment kwaliteitsmotoren in alle segmenten. Het merk weet zich te onderscheiden door techniek en geluid die wereldwijd veel liefhebbers aanspreken. De Yamaha YBR 125 is een typische Yamaha waarmee het goed toeren is in het stadsverkeer en op de grote weg. Bestuurders van 18 tot 20 jaar zijn momenteel in Nederland verplicht om een motor te berijden met een cilinderinhoud die niet boven de 125 cc en een vermogen van 11 kW/14,7 pk uitkomt. Voor deze groep berijders is de Yamaha YBR 125 absoluut een geschikt startersmodel.

Goed op weg met de superlichte Yamaha YBR 125

Met de Yamaha YBR 125 hebben berijders een fraaie lichtgewicht motor van slechts 125 kilo in handen. Hierdoor laat deze motorfiets zich uitstekend manoeuvreren op veel verschillende terreinsoorten en houden onervaren rijders het weggedrag goed in de hand. Mocht er tijdens een rit een val gemaakt worden, dan kan de motor met gemak weer snel op zijn wielen gezet worden. De Yamaha YBR 125 kent een grote mate van wendbaarheid en heeft alles aan boord dat nodig is om zijn berijder en een eventuele duopassagier comfortabel en veilig naar iedere gewenste bestemming te brengen.

Comfortabele en veilige moderne techniek

De Yamaha YBR 125 is een moderne motor waarin actuele techniek en supermoderne vormgeving een fraai samenspel vormen. Deze motorfiets presteert optimaal en de Luchtgekoelde 125 cc motor met brandstofinjectie zorgt voor een uitstekende performance in uiteenlopende situaties. De moderne Voorwielremschijf zorgt voor een vlekkeloos te doseren stopkracht. Het fraaie overzichtelijke instrumentenpaneel van de Yamaha YBR 125 ziet er goed verzorgd uit en het prima uitgevoerde duozadel met efficiënte bagagedrager biedt voldoende ruimte. De Yamaha YBR 125 is een uitstekende moderne stadsmotor die gebouwd is met behulp van de meest actuele technieken waardoor berijders van deze machine ook op de grote weg en minder vlak terrein goed uit de voeten kunnen.