AutoScout24: nieuwe route

Een nieuwe route, zodat iedereen nóg sneller zijn droomauto kan vinden. We veranderen eerst ons ontwerp: eenvoudiger, duidelijker en frisser. Andere nieuwigheden zullen snel volgen.

Onze missie:

Make it happen.

We bieden consumenten, autobedrijven en andere relaties in de auto-, financierings- en verzekeringsbranche een uitgebreid platform voor de online automarkt. Wij brengen kopers en verkopers van binnen én buiten Nederland bij elkaar en hebben hierdoor het grootste aanbod van Nederland en Europa.
We maken complexe processen eenvoudiger. Dat is de reden voor ons nieuwe ontwerp. Hiermee markeren we de eenvoud, duidelijkheid, frisheid en de mogelijkheden op AutoScout24.
Logo en marker

De belangrijkste informatie laten opvallen.

Beeldmateriaal

Het gevoel van een geslaagde zoektocht.

Wat je droom ook is of hoe jouw route ook verandert, AutoScout24 vindt de perfecte auto voor jou en je situatie. Met beeldmateriaal tonen we het gevoel van een geslaagde zoektocht.

Schetsen

De beste ideeën beginnen eenvoudig met schetsen die werkelijkheid worden. Alec Issigonis heeft het eerste ontwerp van de Mini op een servet getekend. Wat een begin! Schetsen staan voor zulke inspirerende gedachten. We hebben zwarte schetsen gebruikt die perfect bij onze kleurrijkere markeringen passen. Zo brengen we onze producten en diensten tot leven.

Lettertype

Leesbaar en opvallend.

Een lettertype is meer dan alleen maar tekst. De keuze van een lettertype is een statement, zoals de keuze van een auto. We hebben met “Make it Sans” een eigen lettertype ontwikkeld. Dit lettertype is prettig leesbaar, valt op en brengt de belangrijkste informatie tot leven.

AutoScout24: nieuwe route. Make it happen.