Bekijk nu uw favorieten.

100 beoordelingen

4,2

100 Reviews

Milan

Prettige onderhandeling met een mooie nette Volkswagen Polo als uitkomst

Lisanne pappot

Super geholpen!

W

Komen betrouwbaar over en namen de tijd

Paula

Correct en snel

van Deelen

auto gekocht via mijn vaste garage bedrijf.

Bennie Fox

Top service ervaren! 1.5 maand geleden hier een auto gekocht. Toen geheel onverwacht begon de auto een luid tikkend geluid te maken tijdens het starten. Aangezien wij dit geluid niet vertrouwde voor de zekerheid maar naar de dichtbijzijnde garage gereden voor controle. Daar werd gezegd dat het zeer waarschijnlijk de distributieriem was of nokkenas. Uiteraard waren wij hier niet blij mee. Dit zou een reparatie van rond de € 1500 zijn. Direct gebeld met A1 Occassions om dit te bespreken en naar een oplossing te zoeken. Rick gaf direct aan dat onze auto opgehaald zou worden zodat zij zelf konden kijken wat er aan de hand was. Zo gezegd zo gedaan. Volgende dag diagnose gesteld, inderdaad de distributieriem was uitgerekt en moest vervangen worden. Een tijdrovende klus. Hierbij gaf Rick gelijk aan dat zij dit zouden vervangen op hun kosten en dat wij een goed werkende auto terug zouden krijgen. Mochten er nog andere zaken aan het licht komen dan zouden die ook direct vervangen worden. Al met al zijn ze lang met de auto bezig geweest en hebben ze onze auto per trailer netjes bij ons thuis afgeleverd. Kan niet anders zeggen dan top service. Qua communicatie, pro actief communiceren, reparatie en het thuis afleveren. Zoals wel vaker met dit soort zaken zit niemand hier op te wachten, zowel wij niet als klant maar ook A1 Occassions niet. Maar ben zeer tevreden met de wijze waarop A1 Occassions hierbij heeft gehandeld! Communiceer met elkaar en dan weet ik zeker dat er een passende oplossing volgt! Nogmaals dank! Groeten, Bennie

David

maar ik had auto zijn 3 maanden en 1100 euro kosten aan de audi tt , omdat hij olie lekte op 2 plekken onder motor , ik heb carterpan moeten vervangen om de draad van de oliestop versleten was in de carterpan , en ook de waterpomp lekte , waterpomp + distributieriem moeten vervangen , waarschijnlijk waterpomp beginnen te lekken omdat auto de laatste jaren weinig km gereden heeft , maar je moet waterpomp + distributieriem samen vangen natuurlijk

Robbert

Pasgeleden bij A1 een auto gekocht. Aankoopproces was zeer prettig, ging vlot en goede afspraken gemaakt. Daarna beroep gedaan op de garantie en dat was geen probleem, netjes en snel opgelost.

P

Voor de 2e keer mijn auto hier gekocht tot nu toe goed bevallen ze komen afspraken na en doen wat ze beloven/ afgesproken is. Je kan er gewoon rustig kijken en een proefrit maken zonder dat er moeilijk gedaan word.

fred

net m,n fox van onderhoud terug gekregen;ook hiervoor kan je/u terecht bij de heren Rick en Collega !! zeker aan te bevelen !