Bekijk nu uw favorieten.

157 beoordelingen

4,6

157 Reviews

shirley

een fijne gedachte dat men zich kan inleven in een ander en dat we elkaar hierin goed tegemoet kwamen

Steef

Zeer positief. Gastvrij en eerlijk geholpen.

Ton hendrikse

Zeer goed bedrijf, goed, kwaliteit, betrokken en oplossingsgericht. Natuurlijk goed in het verkopen van hun product. Niet zo maar een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in aanpassingen van minder valide gebruikers. Ze doen alles om die klant van dienst te zijn, goed te adviseren wat voor de klant het best zou zijn en houden bij alles het belang van de klant in het oog. TOPbedrijf.

Lia

Misschien door onze wens te benoemen, hing er een reuze prijskaartje aan deze auto. Ons vermoeden werd bevestigd door de Citoëndealer die de aankoopkeuring voor ons deed. Dit bepaalde dat ons cijfer 6 werd in plaats van een 8 die wij voor de verdere afwikkeling in ons hoofd hadden.

Joop Jansen

Zijn thuiscgekomen om de auto te passen. Goede duidelijk uitleg. Toen ik de wagen gekocht had werd hij keurig thiis afgeleverd. Met wederom duidelijk uitleg en bij behorende papieren. Kortom klasse.

Arwin

zowel met de offerte als met de uitwerking geweldig goed contact gehad

Aly

In mijn rolstoelauto heeft de firma Bierman een bredere inrijplaat en de driepuntsgordel op een ander punt vast gezet. Nu kan ik weer een stuk gemakkelijker in en uit mijn rolstoelauto komen en blijft de driepuntsgordel goed over mijn schouder zitten. Mijn rolstoelauto werd netjes op de afgesproken tijd gehaald en terug gebracht en de auto kwam ook nog eens mooi schoon weer terug. een dikke pluim voor de firma Bierman!

Frank

Bierman heeft voor ons de bus aangepast. Uitstekend werk. Goed mee gedacht, en goed uitgewerkt. Wij kunnen nu heerlijk met onze zoon op pad. Wat een verademing

Arie

Bierman heeft vakwerk geleverd en alles volgens afspraak geleverd. Fijn klantvriendelijk bedrijf.

Cheoldong Park

Alexander Wentjes was so kind and professional. I thank him and Bieman so much.