Bekijk nu uw favorieten.

28 beoordelingen

4,5

24 Reviews

Bas

Super bedrijf, laat je niet misleiden door de afgelegen locatie, want hier word je goed geholpen. Legt alles goed vast, houd je op de hoogte van de status van de auto en geeft goed advies. Gaat een stapje extra voor je en denkt graag met je mee. Kortom super service! Een echte aanrader.

N

Goede service en advies met duidelijke uitleg en neemt de tijd voor zijn klanten. Erg tevreden met onze nieuwe auto! Zou hier zeker terugkomen.

Ruben

Zeer aardige verkoper, iemand met veel verstand van auto\' s en ook eerlijk tegenover ons. Erg tevreden met de service die we gekregen bij het kopen van onze 2e auto.

Joost

Goede service. Prettige ontvangst waarna alles in samenspraak is gegaan! Aanrader om hier een auto te scoren!

astrid

Op een zeer prettige manier een gebruikte auto bij Lucas gekocht. Lucas maakt afspraken , komt deze ook na. Wij zullen Alders ook vanuit het westen van het land aanprijzen.

Richard

Hele goede auto verkoper met heel veel geduld en eerlijkheid, ik ben zelf lang opzoek geweest naar mijn eerste auto. Ik moest vanaf de andere kant van het land komen maar ben zeker niet teleurgesteld. Alles is in orde en een goede prijs. Houd je ook goed op de hoogte van de auto en dringt niet aan. Zeker een aanrader mocht ik een nieuwe auto gaan kopen ga ik zeker hier weer een kijkje nemen. Kortom top service en bedrijf !

Sijmen

Wij hadden onze eerste auto in 2017 bij Luc gekocht zonder enige ervaring en kennis van de autobranche. Luc gaf ons een vertrouwd gevoel destijds en dat zorgde ervoor dat wij Luc deze zomer vroegen om een jonge occasion voor ons te zoeken. In onze zoektocht heeft hij ons uitstekend geholpen, mede door ook ons voorstellen van auto\'s te doen waarvan hij van mening was dat het goede kandidaten voor ons zouden zijn ondanks dat deze niet in de zoekopdracht voorkwamen. Wij zijn erg tevreden over de wijze van werken en open en eerlijke communicatie. Mochten wij in de toekomst een andere auto nodig hebben dan zullen wij zeker weer bij Luc aankloppen.

Jochen

Hele prettige ervaring met jonge vakman die service hoog in het vaandel heeft staan. Op nette wijze geholpen en zeer tevreden.

Thommas

Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn auto hier. Verkoper is heel eerlijk en lult er niet omheen. Auto is verder ook piekfijn in orde. Bij de eventuele aanschaf van een volgende auto zou ik zeker eerst hier weer een kijkje nemen.

Jack

Gedaan wat ik gevraagd heb! Ik zal iedereen Alders auto aanraden als je niet genoeg verstand hebt van deze handel