Bekijk nu uw favorieten.

34 beoordelingen

4,7

34 Reviews

Jurian

Fijn geholpen, alles als van te voren afgesproken en een top auto.

Luc

Wij zijn fijn geholpen; vriendelijk, eerlijk, oprecht en duidelijk. Hij neemt de tijd om je te woord te staan en je alles te vertellen over de auto wat je wil weten. Wij hebben een Seat Ibiza gekocht en hij had een behoorlijke kennis hierover. Hij zorgt ervoor dat je een goede, degelijke auto bij hem koopt die tiptop wordt afgeleverd, zoals je dat graag wil als je een auto koopt.

Tom

Ik heb een Seat Ibiza 1.4 Sport gekocht bij Alders Auto. De auto was in super goede staat. Verder was het fijn dat alle geldige papieren aanwezig waren bij de koop. Een fijne service, waarbij de eigenaar alles wist te vertellen over de auto. Wij zijn hierbij ook heel vrij gelaten om een kijkje te nemen en daarbij een proefrit te maken. Verder is ons alle tijd en ruimte gegeven om een beslissing te nemen. Daarnaast is ons extra service verleend bij het vervangen van onderdelen. Hierbij werden er tijdens het proces foto's gemaakt van de oude- en nieuwe situatie. Dit zorgde voor een extra stukje betrokkenheid en vertrouwen.

Kevin

Tijdje terug hier mijn eerste auto gekocht en kan alleen maar hopen dat als ik ooit weer een auto moet kopen ik net zo goed wordt geholpen als door Luc. Zeer prettige ervaring, makkelijk een praatje mee te maken, heeft veel verstand van auto's, verkoopt enkel auto's waar hij achter staat, denkt verder met je mee en zet een extra stapje qua service. Heeft de auto nog een beurt gegeven en gepoetst zonder extra/verborgen kosten en houdt je hier ook nog van op de hoogte d.m.v. foto's ook als je dat zou willen. Kortom: tevreden klant en durf hem aan iedereen aan te raden.

Tim

Mijn eerste auto gekocht bij Alders auto's. Geweldig bedrijf met uitstekende service!

Jeroen

Erg klantvriendelijke mensen en doen zich de moeite om alles na zin te maken. Zeker een aanrader !!

Bas Hendriks

Super bedrijf, laat je niet misleiden door de afgelegen locatie, want hier word je goed geholpen. Legt alles goed vast, houd je op de hoogte van de status van de auto en geeft goed advies. Gaat een stapje extra voor je en denkt graag met je mee. Kortom super service! Een echte aanrader.

N Mooren

Goede service en advies met duidelijke uitleg en neemt de tijd voor zijn klanten. Erg tevreden met onze nieuwe auto! Zou hier zeker terugkomen.

Ruben S

Zeer aardige verkoper, iemand met veel verstand van auto\' s en ook eerlijk tegenover ons. Erg tevreden met de service die we gekregen bij het kopen van onze 2e auto.

Luuk Wijsman