Bekijk nu uw favorieten.

54 beoordelingen

4,7

54 Reviews

F vd Zwaan

Al jaren klant en tevreden de mensen van Asian cars staan meestal direct voor je klaar kan dit niet maken zij een afspraak op korte termijn. Dus in een woord SUPER!!!!!!!

Arjan Torabi

Top bedrijf, net aygotje laten fixen. Is perfect gegaan voor een goeie prijs ook! mensen zijn ook super aardig daar!!!

Joris Remijn

In het verleden nieuwe banden op mijn auto laten leggen door Asiancars. Erg snel geregeld en goed advies.

Rik Pol

Ik wou mijn Golf IV inruilen, de eigenaar was heel eerlijk en zei dat er voor hem teveel werk aan was. De auto liep op 3 cilinders, dit was een van de redenen. I.p.v. helaas zeggen, heeft hij de moeite genomen om het probleem te lokaliseren. Na 5 minuten overleg met zijn zoon, heeft hij het probleem weten op te lossen. Super service en nog goede uitleg over leasen gekregen ook. Hele goede zaak.

Wouter Creuwels

Hier mijn auto ingeleverd.. zeer vriendelijk! Goed geholpen en een eerlijke prijs! Bij de volgende aankoop zeker een kijkje hier nemen!

Zirak Bozani

Best auto bedrijf in Limburg

Erwin Wondergem

schadeherstelwerk aan VW Transporter; plaatwerk en spuiten van bumpers en voorscherm. montage van een nieuwe bumper. uitstekend werk geleverd, geen kleurverschil en net, vlak spuitwerk.

Erwin

keuring, onderhoud, nieuwe koppeling laten plaatsen in m\'n VW Transporter. Vakmensen, uitstekend werk en advies geleverd.

G Jankowski

F vd Z

al jaren goede ervaring verder niets op aan te merken.