Bekijk nu uw favorieten.

187 beoordelingen

4,5

187 Reviews

Jody

Behulpzaam en betrouwbaar! Prettige partij om zaken mee te doen. Ook de service na verkoop is super! Altijd bereikbaar en helpt indien nodig.

Esther

Ik ben goed geinformeerd over de te kopen auto. Ik ben nog met respect behandeld. Duidelijke afspraken die negekomen werden Vriendelijke bejegening, men namalle tijd.

M

Komt afspraken na ! Fijne auto gekocht!

M

Goed advies en houd zich aan de afspraak

carla verwey

goede service, nemen de tijd voor je.

Perry

Mooie auto' s, goed advies, goeie service.

J

Druk bedrijf, eigenaar neemt de tijd voor je. Legt alles goed uit, eerlijke inruilprijs oude auto en niet te duur met andere aanschaf auto. Beetje aanloopmoeilijkheid met ondergebouwde trekhaak maar alles naar volle tevredenheid opgelost. Hoop het niet nodig te hebben maar eigenaar zegt alles op te lossen als er iets aan de auto mankeert. Heb de indruk dat hij hierbij eerlijk overkomt.

N

Fijne persoonlijke benadering.

E

Gastvrij ontvangen. Neemt alle tijd voor jouw als klant

Peter Huijbregts

Ik ging met mijn dochter voor een auto kijken. De vriendelijke verkoper had niets staan voor mijn dochter ondertussen mocht ze een auto zo lenen zonder dat ze daar een cent voor hoefde te betalen. Dat is nog eens service. Na een paar dagen wilde we de auto ophalen en zag ik voor mij een hele mooie auto staan. Ik mocht er eerst in rijden en daarna beslissen. De auto die ik had heb ik doorverkocht aan mijn dochter en ik heb een Renault Capture er aan overgehouden. Dus 2 mensen helemaal blij. Chapeau garage Accent.