Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

209 beoordelingen

4,5

209 Reviews

Wil Karsemakers

Een tweede auto gekocht, over de eerste ook zeer tevreden geweest. Je krijgt een goed advies. Word netjes afgeleverd. Bijzonder tevreden over de nieuwe aanwinst. Een aanrader voor iedereen, die vertrouwd een auto wil kopen.

Sandra Lokate

Een hele mooie auto gekocht. Na de eerste dag een klein probleem maar werd gelijk goed opgelost

Peter

De service is prima mooie occasions,goede uitleg bij aflevering en ook belangrijk de koffie staat altijd klaar. Gr Peter en Ria v Gompel Wintelre.

Mark Hoppenbrouwers

Fijn bedrijf en Pieter is een prettige man die de tijd voor je neemt. Auto netjes geleverd volgens afspraak. Ook de service na verkoop is prima.

Ton

Het is al de tweede bolide die ik bij hun heb gekocht. Beide auto's waren of zijn motorisch perfect! De service is ongekend en gaan zelfs verder dan normaal als het gaat over hulpvaardigheid. Persoonlijk voor mij is de eigenaar een vent naar mijn hart. Ik werd tijdens de verkoop onwel en moest per direct worden opgehaald door een ambulance. Ik ben nog nooit zo goed bijgestaan door een verkoper, geheel niet in zijn confortzone. Nogmaals bedankt, ook namens mijn gezin. Een ding is zeker, als ik weer toe ben aan een nieuwe wagen zijn jullie de eerste waar ik naar toe ga.

GER LIMBOURG

Een autohandel waar de handel nog met veel liefde voor het vak wordt bedreven. Correct en betrouwbaar in werkwijze.

geraldine van der heijden

We zijn bij auto accent heel fijn geholpen . De eigenaar had alle tijd voor ons en we gingen er met een heel tevreden gevoel weg om de week erna onze nieuwe auto op te halen. We zullen dit autobedrijf zeker aanraden .

Danny

Mei 2020 een Volkswagen Touran gekocht bij Auto Accent Best. Naar volle tevredenheid geholpen. Het was geen enkel probleem om met de auto naar een andere monteur te gaan. Vriendelijke eigenaar. Helaas bleek er geen Nederlandse handleiding bij te zitten. Ook dat was geen probleem en is nagestuurd. Ook nog een latere vraag over de auto wordt snel op gereageerd. Ik raad Auto Accent Best aan. Ik zou er zo weer een auto aanschaffen.

M Martina

Super, verkoper heeft de tijd, een hart van goud, e aandacht voor jouw en je wensen. Daarbij zijn ze te vertrouwen en ben je verzekerd van een goed aankoop.

Marian

Wij kopen al jaren onze auto's bij Auto Accent Best. De koffie staat altijd klaar, het is 100% betrouwbaar en ze zoeken met je mee naar de auto die jij graag wilt. Erg goede service!