Auto AZ Heerlen B.V.

Terhoevenderweg 98a, 6412 ZJ HEERLEN

Openingstijden

220 beoordelingen

4,3

220 Reviews

Sabine

Blij met de aankoop van mijn BMW 1 serie, hierbij ben ik perfect geholpen door Richard. Nogmaals dank!

Frank

Het was tijd om mijn oude auto te vervangen. Op internet had ik mijn oog laten vallen op een gebruikte auto van Auto A-Z. Ik koos voor Auto A-Z vanwege de goede recensies. Foto’s geven een beeld van de auto, maar dat zegt niet alles over de auto. Voor het bijbehorend verhaal moet je de verkoper aan het woord laten. Dus besloot ik contact op te nemen met Auto A-Z. Ik werd te woord gestaan door verkoper Richard Veltstra en dat deed hij vriendelijk en rustig. Uit zijn verhaal moest ik opmaken of de auto het waard was om meer dan 400km (heen en terug) te reizen voor een bezichtiging. Richard kon me overtuigen dat het de moeite waard was en ik had daarbij niet het gevoel dat ik onderdruk werd gezet of een aangedikt verhaal moest aanhoren. Dus de volgende dag ben ik de auto gaan bezichtigen en vriendelijk ontvangen door Richard. De bezichtiging voldeed aan mijn verwachting. Richard wees me op een heel klein putje in de carrosserie die ikzelf niet had gezien. Dat hoort m.i. ook bij een eerlijk en realistisch verhaal. Helaas was het maken van een proefrit niet mogelijk, omdat de auto achterin de showroom stond. Desondanks ging ik met een goed gevoel naar huis. Zaterdag 16-04 heb ik de auto opgehaald. Richard Veltstra is alles nagekomen wat hij had toegezegd. Hij heeft mijn verwachtingen waar gemaakt en verdiend een dikke pluim.

Hans

Afgelopen zaterdag 12 maart 2022 langs geweest op afspraak bij BMW Keram in Heerlen. Had in november mijn BMW 2 serie cabrio gekocht bij AZ Heerlen. Prima auto alleen in beide achterlichten zat veel vocht. Gebeld met deze dealer. Moest foto's maken en doorsturen naar BMW Keram. Werd dinsdag teruggebeld. Keurig afgehandeld. Deze klacht moest verholpen worden. Afspraak gemaakt voor zaterdag 12 maart. Aangezien ik uit Drachten kom, moest ik al vroeg weg. Bij aankomst stond een monteur van deze BMW dealer al op mij te wachten. Sleutels afgegeven en ik werd door een lieftallige receptioniste gebracht naar de koffiebar in de showroom. Ik werd getrakteerd op koffie en.....Limburgse vlaai. Dat is nogeens een warm welkom ! Fantastisch. Nadat ik de nieuwe BMW's had bekeken in de showroom kwam de monteur al naar mij toe. Uw auto is klaar. Super. Tevens kwam Richard, de verkoper van AZ Heerlen naar mij toe en vroeg hoe het met mij en de aangeschafte BMW ging. Wat een hartelijke ontvangst. Met veel plezier ging ik weer met open dak terug in mijn cabrio naar Drachten. Het was mij de rit waard. Ga zo door met jullie service. Chapeau !

Gian Stevens

Een prachtige auto gekocht bij garage AZ. Kundig en snel geholpen door Richard Veltstra die een test rit mogelijk maakte. Tijdens de test rit bleek een een de stoelverwarming aan de bestuurderskant niet goed te werken. Echter leek deze het weer te doen nadat ik terug was, toen Richard zelf in de auto stapte. Ik ging er daarom vanuit dat dit goed was en het wellicht een kleine storing was. Enkele uren later mailde hij tijdens controle alvorens uitlevering uit eigen initiatief dat er toch sprake was van een defecte verwarmingsmat. Dit hebben ze netjes alvorens oplevering verholpen zoals afgesproken. Eerlijkheid staat hier voorop, daar ben ik erg tevreden mee. Bedankt Richard!

John

Na eerste rondgang door de showroom de keuze gevallen op een mooie Audi A3. Op internet deze auto uitgelicht en contact gemaakt met Richard. Deze heeft de auto gereed gezet voor een testrit. Auto beviel en wederom met Richard een tevreden deal gemaakt wat betreft aanschaf en inruil. De auto heeft een complete aflever beurt incl een 2 jarige APK en is als nieuwstaat snel en correct afgeleverd, dus zeer tevreden.

Sebastiaan

Bij Richard mijn nieuwe auto gekocht. Kon prettig zonder hijgende verkoper rond kijken en toen we gezien haddrn wat we zochten werden we goed geholpen. Nette zaak, goede prijzen. Richard bood een hele nette inruilprijs. Na proefrit snel de auto gekregen ondanks drukte en hartsikke netjes gepoetst. We zijn erg blij met de auto.

Hans

Nogmaals er staan mooie auto's, veel BMW,'s en Mini's. Inruilprijs was goed, de BMW cabrio keurig gepoetst en klaar voor vertrek naar het hoge Noorden. Afspraken nagekomen. Er werd nog door de verkoper een afscheidsfoto gemaakt met mijn vrouw en ikzelf tussen de ingeleverde BMW en de gekochte 2 serie BMW cabrio. Auto rijdt als nieuw. Richard bedankt !

Ronald

Marc Custers leverde een uitstekende service bij het afleveren van mijn BMW, helemaal niets op aan te merken.

Syl Castricum

Mijn mooie Veloster bij AZ auto gekocht met behulp van Richard. Afhandeling ging super snel. Na een korte periode wel wat technische strubbelingen. Deze zijn heel netjes opgelost door Richard. Waarvoor mijn dank. Ik raad auto AZ aan.

B Erven

Vanaf de proefrit tot aan aflevering super geholpen door Richard Veltstra Super behandeld Top Richard Wij zijn dik tevreden