Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

1303 beoordelingen

4,3

1303 Reviews

Tevreden

Prima

Irene

Heeel tevreden!!!

Kevin

Eerder dit jaar auto naar blaschke gebracht omdat er een lampje in het dashboard brand. Men gaf aan dat een beurt moest plaatsvinden. Dit laten uitvoeren bleek lampje nog steeds te branden. Probleem lag dus ergens anders maar kosten voor beurt van EUR 300 waren al gemaakt. Recent wederom probleem aangekaart tijdens APK. Toen aangegeven dat het opgelost zou worden met de kosten van de APK. Rond de EUR 1000 betaald en wederom bleek het probleem niet opgelost te zijn. In totaal dus 1300 eur verder en het probleem niet opgelost terwijl twee keer is aangegeven dat het opgelost zou worden. Wederom aangekaart, maar probleem wordt volledig bij de klant neergelegd. Jammer en ook oneerlijk. Klanten contact mag sowieso stuk klant vriendelijker. In plaats van mee te denken en kijken of er tot een oplossing gekomen kan worden, wordt er kortaf gereageerd, slecht geluisterd en slecht gecommuniceerd.

Sjak

Goed

Rietje Obbens

Geweldig goede behandeling Auto is snel en goed gemaakt Ook ben ik persoonlijk naar huis gebracht En weer opgehaald toen mijn auto klaar was De auto is weer als nieuw Bedankt

Jan Melis

Na een telefonisch contact kun je je auto brengen en word je stante pede geholpen. Personeel denkt met je mee, de service is goed en er wordt snel en goed gewerkt.

Frank

Goed bedrijf, leuk personeel gastvrij, mijn eerste auto heb ik daar in 1980 gekocht, dus dat zegt genoeg.

Marinussen

Heb alleen een opmerking ,er zitten 2 krassen op mijn achterdeur aan de bestuurders kant die er niet op zaten toen wij hen brachten .

Martijn

Snel en vriendelijk geholpen, ook meteen even bandenspanning gecheckt

Judith Rossou

Eerlijk en vriendelijk contact gehad. Op een ontspannen wijze auto ingeruild en andere auto gekocht.