Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

AUTO BOON is een merkonafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service. Wij bieden u een compleet mobiliteitspakket geselecteerde occasions, nieuwe (bestel)auto’s en of u nu wel of niet bij ons een auto gekocht heeft, wij onderhouden altijd uw (bestel)auto.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Roderik

2 maanden heb ik gezocht naar een auto waaraan ik weinig onderhoud zou hebben en daar ook vertrouwen in kon hebben. Voor de eerste keer heb ik een auto gekocht met een afleverbeurt met 6 maanden garantie. De auto zelf was goed geprijsd voor de meeneemprijs en de auto had erg weinig kilometers gelopen, 23.000 in zeven jaar (1e eigenaar). Dus ik heb getwijfeld om hem te nemen voor de meeneemprijs, maar tijdens het bezoek aan auto Boon overtuigde eigenaar Piet me direct de service beurt te nemen, door een aantal mankementen te noemen die ik zelf niet eens had gezien en die met de service beurt zouden worden gerepareerd. Alles wat door de garage gevonden wordt, wordt dan gerepareerd, voor slechts 400 euro én met 6 maanden garantie dus. Helaas voor de garage kwamen er aardig wat puntjes uit de servicebeurt, waardoor ze waarschijnlijk niks hebben kunnen verdienen op deze verkoop. Maar dat is dan jammer zei de eigenaar, de ene keer mankeert er weinig, de andere keer moeten we wat meer betalen, zolang de auto maar 100 procent goed is als ie de deur uit rijdt. Ik heb nu een auto met nieuwe uitlaat, twee nieuwe banden, distributieriem, veerpootrubbers, airco controle, accu, en nog een paar dingen. De auto wordt spic en span afgeleverd, waardoor hij zelfs nieuw ruikt. De zoon van de eigenaar speurt naar auto's met weinig kilometers en weinig verschillende eigenaren, de service beurt en garantie doen de rest. Kortom, hier kan je echt zorgeloos een goede auto kopen :)

16.06.2020

Vincent

Net aan begin van de Corona crisis een Opel Corsa gekocht uit eind 2014 bij Autobedrijf Boon. Hierbij ook BOVAG garantie genomen. Omdat ik weinig had gereden in deze periode hoorde ik na 3 weken toch een verontrustend geluid. Deze had ik opgenomen op audio. Ik heb direct contact gezocht met autobedrijf Boon. Zelfs was Piet op dat moment op een begrafenis, maar had toch zijn mensen op de zaak weten in te schakelen. Even maar niet verder rijden was het advies en ze zouden de auto komen ophalen (in Arnhem). De volgende werkdag stond er iemand al vroeg voor mijn deur met een leenauto. Mijn auto meegenomen. Bleek gelukkig mee te vallen. Onderdeel besteld en duurde iets langer tav de levering in deze periode. Ik heb de leenauto zonder problemen dan ook langer kunnen gebruiken. Ik vind het fantastisch hoe ze hebben gehandeld! Gelijk het probleem serieus genomen. Direct actie genomen en mij veelvuldig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Een fantastisch betrouwbaar bedrijf met hele goede service en mensen. Zeer zeker een aanrader om zaken mee te doen! Bedankt Piet!!

07.05.2020

Lizet Puntman

Ik kan deze garage ook zeker aanbevelen. Ik wilde een afspraak maken voor een proefrit, maar de auto was net verkocht. Een paar weken later kreeg ik een appje of ik nog zoekende was. Toen ik daar bevestigend op antwoordde, kreeg ik informatie over een auto die een paar dagen later te koop zou komen. Inmiddels ben ik de nieuwe eigenaar van die auto. Alles was keurig geregeld, afspraken worden nagekomen, goede service etc. Ben dik tevreden en mocht ik weer een andere auto nodig hebben, dan kom ik graag weer bij deze garage terug. Bedankt Piet!

29.03.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

AUTO BOON

Piet van der Perk

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie