Bekijk nu uw favorieten.
Foto Auto Centrum Stiphout B.V.

Auto Centrum Stiphout B.V.

Gerwenseweg 31a, 5708 EJ HELMOND

Openingstijden

Over ons

Auto centrum stiphout B.V. is al meer dan 25 jaar een begrip voor het leveren van dealer onderhouden Ex lease auto's tegen de laagst mogelijke prijs. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat continue bezig is met het volgen van de markt. 99% van onze auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar (lease maatschappij) en voorzien van een complete onderhoudshistorie. Dit staat garant voor een schadevrije goed onderhouden auto. Door de zeer snel wisselende voorraad kan het zijn dat de auto die U zoekt al verkocht is. Maak graag altijd eerst een afspraak met de afdeling verkoop.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

A.Serie

De verkoper, Marc nam echt de tijd en moeite om behulpzaam te zijn in het kopen van de Nissan. Hij gaf een eerlijke prijs voor de inruil en legde alle functies van de auto uit. Een betrouwbare indruk krijg je snel en er werken aardige mensen bij autocentrum Stiphout. Ik ben erg tevreden met de nieuwe auto.

24.11.2020

Fam. de Kock

Goede service, heel klantvriendelijk geholpen, mooie inruilwaarde en àlle beloften nagekomen! Ik rijd weer in een prachtige auto rond. Marc heel veel succes met de verbouwing, tot ziens in een fantastisch nieuwe showroom!

29.10.2020

Peter

Naar ACS gegaan met de oude Scenic om te kijken naar een Opel Mokka, die beviel zo goed (zijn prijs ook) dat het mogelijk was om meteen in te ruilen en te kopen! Natuurlijk heb je dan wat beperkingen, de accu was niet meer ok, de APK keuring moest nog gebeuren, en tijd voor een kleine beurt was er ook niet, deze manco's zijn allemaal inmiddels verholpen, nu (derde dag) rijdt de Mokka prima, hopelijk blijft dt zo!

16.07.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering
Vrijwaring

Contact

Auto Centrum Stiphout B.V.

L. Biggelaar

Openingstijden

showroom

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0018:00Uur
Vr
09:0020:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie