Auto Esgee B.V.

Kimswerderweg 27, 8862 TR HARLINGEN

Openingstijden

205 beoordelingen

4,5

205 Reviews

Jo

Op zeuk nao eine nuuje auto via internet koom ich oet bie Vakgarage Esgee in Harlinge. Telefonisch óngerhanjeltj mit Geert. Alhoewaal 't neet gebroekelik is in deze branche kós ich de auto väör ein waek reservere. De waek daonao mit de trein nao Harlinge (veer en ein half oer). Ein proofrit gemaaktj , de auto beveel mich direk väör honderd percent. Dus de deal defenitief geslaote. Geert, eine hieële vruntjelike en gasvrieje kaerel, maakdje ónger 't genot van ein lekker bèkske kóffie, de koup tót inne puntjes róndj. En in plaats van ein bleumke (waat neet op tied bezörgtj kós waere) goadje d'r mich de tenk vol. Mit ein hieël tevreje geveul reej ich de 300 km truuk op Limburg aan. Ich kèn eederein dae op zeuk is nao eine nuuje auto Vakgarage Esgee van herte aanbevaele. Geert, bedanktj väör de prima service. Ich haop nog lang te geneete van deze sjoane auto en wins dich väöl succes en plezeer mit dien werk es verkuiper. Groetjes, Jo

Jacob

Snel en vakkundig geholpen.

Fam de Vries

Auto gekocht bij Geert Hofstra,zeer vriendelijk geholpen,verscheidene proefritten gemaakt,nam alle tijd voor ons,voerde geen druk uit om iets te kopen,bij een heerlijke kopje koffie beslissing genomen,auto gekocht,2 dagen later konden we de auto ophalen, wat een snelle levering.Geert,bedankt voor je fijne gesprekken en hopen in de toekomst weer een auto bij je te kopen,tot over 10 jaar :) Fam. de Vries.

Wanda

Om 11.30 een mooie auto bekijken , proefrit gemaakt daarna met een kopje koffie snel tot een goede deal gekomen. Alleraardigste verkoper Geert heeft vakkundig snel alles in orde gemaakt en om 16.30 reed ik in mijn nieuwe bolide met een prachtige bos bloemen vrolijk naar huis .

Wouter

Ik heb hier mijn Renault Clio Biofuel gekocht met inruil van mijn oude auto. Ik kon de auto direct meenemen wat erg handig was want ik woon in het zuiden van het land! Geert was erg vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Nu kunnen we deze auto mooi meenemen op vakantie naar zuid Frankrijk! Ik zou deze garage zeker aanraden.

Froukje

Nog iets te vroeg voor een nieuwe auto....maar ineens stond hij daar. Toeval of geluk? Vanwege de aanleg van een nieuwe vloer in de showroom, stonden alle auto's buiten. En juist op dat moment kwam ik tanken. Snel naar huis om met mijn man te overleggen. Het was al bijna 18.00 uur toen we belden en Geert heeft de auto meteen voor ons gereserveerd. Het was geen probleem dat we pas 2 dagen later kwamen proefrijden. Temidden van een verhuizing, allebei moe en niet goed in onderhandelen, kregen we een prachtig aanbod van Geert. Helaas dachten wij...krijgen we de auto nog niet mee. Want we waren de papieren voor het vrijwaren van de oude auto kwijt. Maar ook dit was geen enkel probleem. We mochten de auto ophalen en later de papieren inleveren. Bij het ophalen van de auto zag ik dat de nieuwe vloer in de showroom klaar was. Deze is prachtig geworden. Alhoewel het ook handig is om auto's buiten te zetten. Zonder de verbouwing had ik deze auto gemist. De ene na de andere verrassing. Maar nog niet de laatste. Op kosten van Esgee mochten we een Nederlands instructie boekje bestellen. En behalve prachtige bloemen bij aflevering, hield Geert nog opruiming , ik kreeg sokken, een megafles van 1,5 liter wijn en nog een fles rode wijn mee . En de nieuwe auto: Kia Ceed, rijd fantastisch! Ik kan iedereen deze garage aanraden.

Chantal en Roel

Zaterdag kwamen we kijken voor een Kia Rio. We kregen een super vriendelijk ontvangst door Geert. Neemt al de tijd voor je onder een genot van een bakje koffie met wat lekkers. En ook alle tijd voor een proefrit. Vandaag konden we de auto al ophalen. Kregen een prachtig boeket bloemen. Heel erg bedankt Geert. We raden jullie zeker aan. Roel en Chantal

S

Vriendelijk ontvangst en meteen duidelijkheid over de “courantheid” van mijn inruil. Toen bleek dat er een gat zat tussen aanbod en prijs werd een stap in mijn richting gedaan waardoor e.e.a. haalbaar werd.

De Jong

Wat een ontzettend fijne auto heb ik gekocht bij vakgarage Esgee. Vriendelijk, eerlijk en verstand van zaken. Dank voor de prettige verkoop, de heerlijke koffie en de prachtige bloemen en natuurlijk de betrouwbare auto! Super tevreden!

Aytaç

Heerlijke koffie! En een goeie auto voor een goeie prijs gekocht! Eerlijke verkoper