Bekijk nu uw favorieten.

299 beoordelingen

4,5

212 Reviews

Alex

Zeer vriendelijk en vakkundig

Jan

zeer vriendelijk en behulpzaam. houden altijd netjes contact over de stand van zaken.

Alinde

Klantvriendelijk bedrijf: verkopers nemen de tijd voor je, en hebben een persoonlijke benadering. Ook via mail krijg je snel reactie terug.

J

Weinig vertrouwen blijkt juist te zijn Diverse onderdelen waardoor de auto niet door de keuring zou mogen komen zijn inmiddels door een onafhankelijk garage bedrijf vervangen. Ook een aantal onderdelen van de uitlaat vervangen er vielen gewoon gaten in de uitlaat van de roest en dit zou moeten gebeurd zijn in nog geen half jaar tijd ONBETROUWBAAR EN RESPECTLOOS TEGENOVER DE KLANT IS DIT

Henni

Wij worden altijd correct en naar tevredenheid geholpen.

G.W.

Nieuwe klant. Prettige onvangst. Mooie zaak om auto\'s te bekijken en ziet er erg schoon uit. 4 weken geleden een subaru forester occasion aangeschaft. Voldoet geweldig. Service prima. Enkele kleine dingen gelijk hersteld. Kortom dit automobielbedrijf geeft echt vertrouwen.

Rob

Prima, auto was snel klaargemaakt voor ons. Ook nog even uitleg gehad m.b.t. technische snufjes. Hartelijk dan voor goede service.

Jos

Tweedehands Skoda Fabia aangeschaft.

Gerry

Ventilator was stuk, vlot gerepareerd, en de leenwagen stond klaar.

Arnold

Ben door de vriendelijke heer Koch geholpen en verdere medewerker om de ruitenwisser te vervangen. Het was zo geregeld en gemonteerd.