Bekijk nu uw favorieten.
Foto Auto Koese Sint Annaland

Auto Koese Sint Annaland

Veilingweg 15, 4697 RB SINT-ANNALAND

Openingstijden

Over ons

Auto Koese is dé Renault-dealer voor de gemeente Goeree-Overflakkee en het eiland Tholen. Vanuit de vestiging Sommelsdijk verzorgen wij de verkoop van nieuwe en gebruikte Renault en overige merken personenauto’s en bedrijfswagens alsmede de complete service en onderhoud. Vanuit onze vestiging in Sint-Annaland verzorgen wij het volledig pakket aan onderhoud en service als erkend Renault reparatie-centrum. Hieronder vallen tevens de garantiewerkzaamheden en de werkzaamheden die voorkomen in verband met terugroepacties van Renault. Tevens vindt u in deze vestiging een groot assortiment occasions, waaronder zeer jonge en aantrekkelijk geprijsde Renault’s. Daarnaast hebben wij in Tholen-stad een derde vestiging voor onderhoud aan allerhande merken personenauto’s en bedrijfswagens. Klik op onderstaande vestigingen voor meer informatie en ontdek de kracht van Auto Koese als dealer bij u in de buurt!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Simon

Ik zelf ben al 20 jaar vaste klant bij Bert en mijn vader 40. We zijn altijd zeer goed geholpen en merken dat kwaliteit en kwantiteit naadloos op elkaar aansluiten. We kunnen alleen maar zeggen ga zo door en we hopen nog vele jaren klant te zijn bij Auto koese

06.03.2020

Irene Bakker

Word er altijd bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen. Wij zijn al 25 jaar klant van Bert!

27.11.2018

Aart Quist

Al ruim 35 jaar kom ik bij Bert. Je loopt makkelijk naar binnen en de ontvangst is hartelijk. Je wordt snel en vakkundig geholpen. Bert heeft mij nooit teleurgesteld, ik hoop nog lang klant bij hem te blijven.

28.08.2018

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Renault

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Financiering & verzekering
Onderhoud
Schadeherstel
Werkplaats

Contact

Auto Koese Sint Annaland

Afdeling Verkoop

Openingstijden

Afdeling verkoop

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie