Bekijk nu uw favorieten.

881 beoordelingen

4,5

881 Reviews

Eric

Bij mijn zoektocht naar een Audi A4 zag ik een mooie aanbieding staan bij Mudde Kok. Nadat ik contact heb opgenomen waren we er zeer snel uit.

J.W. Oosterloo

auto gekocht goede uitleg

Wil Omlo

Goede service en vanaf het eerste moment ervaren dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.

Arjan

..

Sjaak

Ruime keus, niet opdringerig, maar wel deskundig personeel. Correcte aflevering

Siep

Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst, met een kopje koffie. Goed luisterend naar hetgeen gevraagd wordt, advies en mogelijkheden hierbij aangevend. Vanwege Corona en de wachtlijst bij het RDW voor de keuring duurde de aflevering wat langer dan normaal.Regelmatig een update gekregen over de stand van zaken, erg fijn. Ook de aflevering was top voor elkaar, ontspannen gesprek zonder tijdsdruk.Een mooie bos bloemen en een heerlijk stuk zalm als afsluiter. Daarna met een " Big Smile" naar buiten gereden.Mudde Kok u doet wat u beloofd en meer dan dat. Ik vind er wordt meestal hard geroepen als iets niet goed is maar als het wel goed is mag dit ook zeker gezegd worden, bij deze! Ga zo door!

Carlo

Prettige contacten (Geert en Raymond). Alle gemaakte afspraken prima nagekomen In een prettige sfeer.

AJC van Bemmel

Afspraken nagekomen, duidelijkheid en transparantie!

Patrick

De medewerkers doen hun uiterste best om ook op de drukke momenten de klanten goed van dienst te zijn. Erg prettig adres om een Volvo te kopen. Mensen met kennis van de auto.

Paulien

aflevering voor de deur zoals afgesproken!