Auto Mudde & Kok B.V.

Oosteinderweg 104, 8072 PD NUNSPEET

Openingstijden

2215 beoordelingen

4,7

2215 Reviews

Pieter-Bas

Wij wisten wat we zochten, kregen keuze en werden goed begeleid in de mogelijkheden. In onze situatie was er noodzaak om dezelfde dag in de nieuwe auto te rijden. Hier werd meteen werk van gemaakt en geregeld. Wat een fijn autobedrijf met topkwaliteit en duidelijke afspraken en een scherpe prijs.

Wouter60

Had hier in 2020 reeds een V60 T5 gekocht. Deze bij een Volvodealer ingeruild voor een XC60 B4 daar ik de V60 te laag vond. Mudde Kok kon toen m’net de inruil niet mee. Nu de overstap naar een XC60 T6 gemaakt. Goed aanbod van zeer jonge 2024 exemplaren. Gekozen voor een T6 Ultimate Bright van 04-24. Plezierig met Gerrico het aankoopproces doorlopen en idem met Bart het afleverproces. Zoek je een kwalitatief goede jonge Volvo: reis af naar Nunspeet. In mijn ogen moeten bij een deal verkoper en koper tevreden zijn. Wart mij betreft was dit zo. Dank Karel c.s.

Ismet

Vriendelijke medewerkers.

Didier

Ik wil graag het team van Mudde Kok bedanken voor alle hulp bij de zoektocht naar mijn nieuwe auto. Vanaf de oriëntatie tot het moment dat ik daadwerkelijk de keuze gemaakt had, werd er meegedacht en bij de oplevering werd echt de tijd genomen om alles stap voor stap uit te leggen over mijn nieuwe auto. Bedankt!

Machteld

Zeer vriendelijk personeel Niet opdringerig Genoeg kennis Eerlijke prijs Top bedrijf Ik kom ooit nog x terug

Berthine

Blij met onze aangekochte volvo xc60. Snelle service, doordat onze oude auto gekeurd moest worden. Super geregeld!

Jaap dirkmaat

Zeer klant gericht en komen afspraken na. prettig bedrijf om klant te zijn.

S

Prima

W van Es

Prettig geholpen, er werd ruim tijd genomen. Alleen de RDW werkte niet mee.

Mardin

PERFECT!