Bekijk nu uw favorieten.

90 beoordelingen

4,2

90 Reviews

Desiré

Mijn man en ik waren op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen omdat onze huidige inmiddels meer dan 300.000KM had gelopen. Wij kwamen via Google terecht bij Autoservice Haarlem. Na een telefoontje met een van de medewerkers hebben wij ervoor gekozen een afspraak te maken om een aantal auto's te bekijken. Wij zijn toen vriendelijk ontvangen en hebben uitgebreid uitleg gekregen bij iedere auto. Omdat wij nog niet helemaal zeker waren over de Volkswagen Transporter hebben wij de mogelijkheid gekregen om een testrit te maken. Wij kwamen voor een Opel Vivaro in eerste instantie. Achteraf gezien zijn wij blij dat wij op het aanbod in waren gegaan want de bus rijd super! Bedankt voor jullie expertise en de nazorg. Ik zou jullie zeker aanraden binnen onze kennissen kring.

Ed

Cla amg gekocht Service top zelfs na 3 maanden reparatie gedaan voor me omdat zelf te druk was binnen het garantie termijn . Beveel ze zeker aan mooie auto’s prijs netjes

Stefan

Oriënterend ging ik miet mijn vrouw langs om te kijken voor een Audi A3 of een Golf GTE. Nog totaal niet van plan om te kopen maar door de goede , heldere uitleg en de prettige , niet opdringerige manier van werken zijn wij overgegaan tot koop van onze Audi A3 ! Bedankt en goede zaken in de toekomst ! Stefan en Anne Maria

Werner

Jaar geleden bij de heren een Mercedes E klasse gekocht waar ik nog steeds tevreden mee ben. Vorige maand een Volkswagen Golf gekocht voor mijn dochter. Zeer tevreden met onze aankoop!

P. Hasselt

Zaterdag is druk , maar wel te doen. Personeel is vriendelijk en weet waar ze over hebben. Broodjes, koffie, ze doen alles voor een goede sfeer. Maar bovenal ; mooie auto's !

Dirk van Opzeeland

Donny Janssen

Jim Bouwmeester

A

Duncan Dorsman