Bekijk nu uw favorieten.

60 beoordelingen

4,4

60 Reviews

Rick

Vw caddy aangeschaft, bij proefrijden bleek auto naar rechts te trekken. Marcel had de auto laten uitlijnen, echter na dat ik de auto heb opgehaald trok deze nog naar rechts. Naar eigen garage gegaan deze constateerde een defecte draagarm. Marcel heeft dit bedrag betaald. Al met al tevreden service. Nette oplossing en snelle handeling.

Rudy

Ik heb deze week een jonge bedrijfswagen gekocht bij Auto Uniek. Ik ben goed geholpen. Goed Advies gekregen en uiteindelijk een Ford Transit Connect gekocht.

Lambert Somers

Ik ben bij Auto Uniek terecht gekomen voor een bedrijfswagen. Maar ik heb veel advies en ondersteuning gekregen met betrekking tot de financiering. Kortom zeer tevreden.

Kelvin Toonen

Zojuist mijn nieuwe Volkswagen Caddy opgehaald. Ik ben zeer tevreden.

Pim Bakabessy

Auto Uniek heeft een prettige manier van werken. Ik ben net begonnen als ZZP en was op zoek naar een betaalbaar bedrijfswagen. Heb een leuke Berlingo gekocht met weinig kilometers.

Joost Van Uden

Marcel heeft mij zeer goed geholpen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Ruud van den Akker

Wij heb een tweetal gebruikte Volkswagen Caddy\'s gekocht bij Auto Uniek. Dhr. van den Berg is kundig en zeer behulpzaam. De bedrijfswagens bevallen goed en wij komen zeker weer terug zodra wij weer nieuwe auto\'s nodig hebben.

Pieter De Hoog

Zeer net bedrijf. Zeker aanrader.

Henk Herens

Klein probleempje gehad is keurig netjes opgelost op een nette beleefde manier, leuk dat er nog mensen zijn waar je op kan vertrouwen

Ed

Heb een gebruikte Volvo V70 gekocht. Auto was in zeer mooie staat, en reed perfect. Na aflevering kwamen er wat puntjes naar voren, spiegel die maar zakte en een bonkend geluid in de voortrein. De dealer heeft aardig wat moeite gehad om het geluid te localiseren en verhelpen, maar is uiteindelijk verholpen. Al die tijd zijn de rekeningen vergoed door Auto Uniek. Ik hoefde zelf niets te betalen, de Volvo dealer heeft de rekening doorgestuurd naar Auto Uniek. Al met al erg prettig om zaken te doen, en belangrijker, je wordt geholpen als er wat aan de hand is.