Bekijk nu uw favorieten.

848 beoordelingen

4,5

848 Reviews

Eric

Nu al enige tijd met volle tevredenheid klant bij Voskuilen. Ze zijn proactief, denken met je mee en communiceren duidelijk vooraf over de reparaties en bijbehorende kosten.

Jos

Prettig ontvangst. Goede service. Vooraf besproken welke werkzaamheden uit te voeren. Geen verassingen achteraf. Uitstekend!

Jan Vrijdag

Alles voor de klant over hebben en vakwerk leveren

p

Heb vandaag 12-9-2020 onze Citroen opgehaald en wat is het een leuk moment als je auto met strik erop klaarstaat te shinen voor aflevering. Geweldig de manier waarop de auto aan de klant gepresenteerd wordt. Nog even een fijn gesprek gehad met Henk de eigenaar tijdens de overdracht van de papieren die verkoper Dennis in orde had gemaakt en daar zie je wat een passie iemand heeft voor het autotechnisch vlak en alles duidelijk uitlegt. Verkoper Dennis gaf ons meteen een goed gevoel bij het eerste contact en heeft alles tot in de puntjes geregeld we zijn er blij mee. Alle medewerkers en verkopers zijn trouwens hartelijk en vriendelijk. Topbedrijf!!

Sacha

Direct geholpen aan huis en op de zaak voor een nieuwe accu. Binnen het uur geregeld.

Hans

De auto heeft een kleine beurt gehad. Bij de aflevering kreeg ik de auto weer gewassen en gestofzuigd als ''nieuw" weer terug.

arie

--

Jaap

deze vind je niet veel met zk een top service

Mark

Als altijd weet prima geregeld met oog voor de klant!

Matthijs

Auto had bij een koele motor moeite om stationair te draaien. Wegens vakantie wilde ik dit snel gerepareerd hebben en na een telefoontje kon ik toch nog terecht. Vervolgens is het probleem snel gevonden en verholpen. Tussendoor werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wat het zou kosten (niet geheel onbelangrijk). Top service!