Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Reviews

Andrew Snoeren

Na telefonisch contact vanuit Oosterhout vertrokken naar Auto Wagner. Bij aankomst leuke ontvangst met koffie. Eigenaar is iemand die weet waar hij over spreekt en je merkt dat het iemand met passie en kennis is. Na proefrit (45 min) die net zo lang duurde als het gezellige gesprek daarna, met een zeer goed gevoel tot aankoop overgegaan. Eindelijk een verkoper die alle tijd voor je neemt en waar je alleen maar met een goed gevoel weg kunt gaan. Super!

31.10.2021

Frits

Een eerlijk advies, gekoppeld aan een gedegen technisch inzicht betekent de aankoop van een betrouwbare gebruikte personenauto bij de heer Paul Wagner.

19.10.2021

Peter

Een auto kopen doe je niet iedere dag. Het is nogal een 'dingetje' zeg maar. Dan is het ontzettend belangrijk dat je er een goed gevoel aan overhoud. Dat begint natuurlijk met de auto zelf. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en ik heb nog steeds het gevoel dat ik een goede auto heb gekocht voor een eerlijke prijs. Ik heb echt het vertrouwen dat er goed naar de auto is gekeken. Dat er een eerlijk verhaal is verteld. En dat je terug kan komen als er iets is. Kortom, heel tevreden!

10.09.2021

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering

Contact

Auto Wagner

Argonweg 26a
3812 RB AMERSFOORT
www.autowagner.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0017:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie