Bekijk nu uw favorieten.

36 beoordelingen

4,7

36 Reviews

Peter

Op autotrack een Suzuki Swift gevonden bij dit bedrijf. Na de proefrit aangegeven dat we de auto wilde kopen. De eigenaar gaf aan dat ze de auto helemaal gingen nakijken, er zijn 3 kleine deukjes en wat kleine lakbeschadigingen zeer professioneel hersteld. Ook zit er drie maanden garantie inbegrepen, dat is altijd prettig. Na drie dagen konden we de auto ophalen en deze stond erbij als een plaatje. Kortom een fijn bedrijf waar je prima zaken mee kan doen.

Marcel

Recent samen met mijn dochter een auto aangeschaft bij Bert de Vries. Uitstekend geholpen en geen ellenlange onderhandelingen. Gewoon een eerlijk en reëel inruilbod en snelle afhandeling. Voor ons een eindje uit de buurt, maar prima ervaring

Glenn

Je wordt er netjes te woord gestaan ,en hij zeg waar je staat,met ander woorden; hij maakt het niet mooier dan het is, gewoon super eerlijk op de man af. De prijs & service is het bewijs. De klant is hier [ of wordt hier] nog met veel of weinig € als koning behandeld.

Twan v wanrooij

Heb laatst een abarth 595 gekocht. Alles was in de puntjes verzorgd. Zeer klantvriendelijk, tijd voor een praatje en de auto Gaat pas de deur uit als alles goed is. Zelfs een kleine beschadiging aan de velg wordt verholpen. Mag zelfs de sportuitlaat laten vervangen door de originele Als ie niet bevalt. Bert de Vries heeft er een nieuwe klant bij uit buurmalsen.

Brigitte Spees

Ik heb een Peugeot 206 CC bij Dhr. de Vries gekocht. Hij is al zijn afspraken die we gemaakt hadden nagekomen. Zelfs meer dan dat want hij heeft er alles aan gedaan om de auto goed mee te geven al gaf dat voor hem meer kosten. Er zijn weinig garagehouderes die de zaken zo goed en netjes afhandelen als hier. Echt een aanrader.

Nico van der Beek.

Pech onderweg. Heel goede ervaring. Goede service. Auto zaterdag verstuiver kapot. Maandag om 15.00 klaar.

peter van den Bulk

sept 2017 bij toeval Peugeot cc cabrio gekocht bij Bert de Vries. zelfs na sluitingstijd op Zaterdag,hebben wij de auto kunnen bezichtigen. Na een proefrit gemaakt te hebben, een bakje koffie gekregen en een fijn gesprek.met een goed gevoel naar huis keerde, een cabrio rijker. Bert de vries is een betrouwbaar adres met een uitstekende service. We hebben al aardig wat kilometers kunnen maken. en zijn ontzettend blij, dat we bij Bert de Vries terecht zijn gekomen.

Tineke Baijense

Snelle service en goed geholpen!

Gerben van Engelen

Vakkundig, service gericht, effectief met goede uitleg en geïnteresseerd of de reparatie naar wens is verlopen. Dat is nog eens klantvriendelijk.

Lindy

Ze staan altijd voor je klaar, helpen je erg goed en denken met je mee.