Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Blaschke B.V.

Autobedrijf Blaschke B.V.

Laarstraat 61, 5025 VJ TILBURG

Openingstijden

Over ons

De afgelopen jaren heeft de tijd bij Auto Blaschke niet stilgestaan. Na 40 jaar kunnen we met trots zeggen een allround universeel autobedrijf te zijn. U kunt bij ons terecht voor o.a.: • Verkoop van nieuw- en gebruikt • APK en totaal onderhoud • Schadetaxatie en schadeherstel • Bosch Car Service Garage Sinds vele jaren is Auto Blaschke een Bosch Car Service Garage. Als onderdeel van dit concept zijn wij te allen tijde voorzien van de laatste technische updates. Dit alles om de klant te kunnen voorzien van een goed advies en kwaliteit. Ook de leaserijder is bij ons van harte welkom! Om de wachttijden kort te houden is er niet alleen flink geïnvesteerd in een nieuwe hal met extra bruggen maar is er ook extra personeel aangenomen waardoor het huidige serviceniveau optimaal gehouden kan worden en iedere klant steeds van harte welkom is en blijft. Een gemoedelijke sfeer en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden. Onze medewerkers volgen jaarlijks trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Kortom zoekt u een nieuwe auto, een lease auto, een auto met weinig kilometers, een nette occasion, een auto d.m.v. een financiering of een mooie tweedehands auto kom binnen voor advies of een kop koffie!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Rene

Zoals we Blaschke kennen: Super klantvriendelijk. Servicegericht. Betrouwbaar. Top! We komen er al jaren en blijven dat doen!

26.04.2019

Anoniem

Naar gevoel over gehouden aan grote beurt en APK. Eerst voorgestelde kosten waren bijna vier keer zo hoog als vooraf aangegeven. Na aandringen alleen kosten voorgerekend om auto door de APK te laten komen. Geen klantvriendelijke werkwijze.

19.04.2019

Albert

Mijn auto moest aan de eerste APK. Tevens werd een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Naar mijn mening werd een en ander correct uitgevoerd.

12.04.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Blaschke B.V.

Lars Blaschke

Laarstraat 61
5025 VJ TILBURG
www.autoblaschke.nl
Openingstijden

verkoop

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie