Bekijk nu uw favorieten.

Autobedrijf Bosman B.V.

Randweg 15, 3263 RA OUD-BEIJERLAND

Over ons

Als Alfa Romeo-rijder volgt u uw sportieve hart en kiest u voor puur genieten. Onze complete organisatie zet zich in om dat genieten optimaal te houden. Al meer dan 20 jaar. Naast de royale showroom en uitstekend uitgeruste werkplaats dragen vooral onze toegewijde Alfa Romeo specialisten daar aan bij. Betrokken vakmensen die zorgen voor maatwerk in onderhoud. Net als de vele accessoiremerken die wij voeren. Van Alessio tot Zender. En van Sony tot Antera. Maar écht zorgeloos genieten vraagt om een meer dan complete dienstverlening. Onze werkplaats is dan ook SCM Alarm inbouw- en APK keuringsstation en STEK gecertificeerd voor het repareren van uw airconditioning. En om het u helemaal gemakkelijk te maken, vindt u bij ons een compleet tankstation met minimarkt. Kortom, bij Bosman zijn u en uw Alfa Romeo meer dan welkom. En onze liefde voor automerken die het hart sneller laten kloppen gaat ver. Zeker als het een model betreft dat niet in de Alfa Romeo stal te vinden is. Dus ook voor een exclusieve SUV van Mercedes of een Toyota Landcruiser kunt u verrassend voordelig terecht bij Bosman. Zowel voor aankoop als voor onderhoud.

Reviews

Pieter

Ervaringen met bedrijf en personeel bij en na aanschaf van occasion Alfa Romeo Guilietta zijn goed. Het is alleen jammer dat ik voor diverse ( wel onder garantie ) punten steeds terug moet. Maar het wordt wel netjes opgelost.

13.06.2019

Roel van Dijk

Distributieriem werd te vroeg vervangen. Er is een goede deal gemaakt, arbeidsloon niet betaald. Ik ben daar tevreden mee. Al jaren trouwe klant tot mijn volle tevredenheid.

28.09.2018

peter

dit bedrijf verdiend het niet om genoemd te worden, na diverse keren gebeld en contact mails verzonden te hebben , heeft men doodgewoon geen contact gezocht. wat ik raar vind na mijn eerste gesprek met Dhr. Bosman wat goed over kwam, is dit een totale vergissing, mooi doen door de telefoon en dan niets meer laten horen .En nu in een keer is de auto verkocht. nu zal men denken wat maakt dit uit, er zijn genoeg auto,s ,ja die zijn, er maar het ergert als je zit te wachten op een antwoord en een andere auto die ook misschien goed was, ervandoor gaat met een ander. nou ik wens iedereen dan ook veel succes met dit bedrijf , en hoop dat men wel de mensen die een auto gekocht hebben dan ook nooit iets met hun auto gebeurd , afspraken na komen ho maar. .

18.05.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Spuiterij
Stationshop
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bosman B.V.

Afdeling Verkoop

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie