Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Bousema en Wiechers

Autobedrijf Bousema en Wiechers

Industrieweg 92, 7903 AK HOOGEVEEN

Openingstijden

Over ons

Wij houden ons bezig met de verkoop van gebruikte Volvo’s. De oprichting van ons bedrijf is voortgekomen uit passie en interesse voor dit merk. Wij zijn van mening dat een Volvo niet zo maar een auto is maar een veilige, probleemloze en duurzame auto met uitstraling. Wij kopen onze auto’s in in het Volvo dealer kanaal. Deze auto’s zijn dan ook dealer onderhouden, voorzien van NAP- pas en in zeer nette staat. Omdat wij deze voornamelijk online aanbieden weten wij onze kosten laag te houden en bieden wij u de auto’s aan tegen een zeer scherpe prijs. U bent altijd welkom voor een uitgebreide proefrit en bezichtiging. Uiteraard is het toegestaan een deskundige aankoopkeuring te laten uitvoeren. Wij verkopen de auto’s in de aangeboden staat, u kunt tegen meerprijs kiezen voor extra werkzaamheden, zoals APK- keuren, nieuwe banden, trekhaak etc. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze garantieverzekering, de diverse pakketten kunt u vinden op www.ggg.nl

Reviews

Sandra

Auto gevonden via marktplaats, bezichtiging op dezelfde dag werd nog mogelijk gemaakt, super! (kon nog in de avond). Eigenaars zijn vriendelijk en eerlijk! Zou er zo weer een auto kopen.

27.06.2020

Tim

Bij binnenkomst vriendelijk en gastvrij. Rustig een bakje koffie kunnen drinken en bepaalde zaken besproken. Komen tevens oprecht over. Naar mijn inziens heb ik waar gekregen voor mijn geld. Dus ik ben zeer tevreden!

13.06.2020

jerry Verhoeff

De mensen hebben een rustige "no nonsens" werkwijze die je een fijne en betrouwbare indruk maken. We zijn prettig geholpen en wat ze zeggen maken ze ook waar. Een hele prettige ervaring.

16.05.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Garagebedrijf

Volvo

Wij bieden

Inkoop
Onderhoud
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bousema en Wiechers

Roelof Bousema

Openingstijden

Verkoop

Ma – Vr
09:0017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie