Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Bousema en Wiechers

Autobedrijf Bousema en Wiechers

Industrieweg 92, 7903 AK HOOGEVEEN

Openingstijden

Over ons

Wij houden ons bezig met de verkoop van gebruikte Volvo’s. De oprichting van ons bedrijf is voortgekomen uit passie en interesse voor dit merk. Wij zijn van mening dat een Volvo niet zo maar een auto is maar een veilige, probleemloze en duurzame auto met uitstraling. Wij kopen onze auto’s in in het Volvo dealer kanaal. Deze auto’s zijn dan ook dealer onderhouden, voorzien van NAP- pas en in zeer nette staat. Omdat wij deze voornamelijk online aanbieden weten wij onze kosten laag te houden en bieden wij u de auto’s aan tegen een zeer scherpe prijs. U bent altijd welkom voor een uitgebreide proefrit en bezichtiging. Uiteraard is het toegestaan een deskundige aankoopkeuring te laten uitvoeren. Wij verkopen de auto’s in de aangeboden staat, u kunt tegen meerprijs kiezen voor extra werkzaamheden, zoals APK- keuren, nieuwe banden, trekhaak etc. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze garantieverzekering, de diverse pakketten kunt u vinden op www.ggg.nl

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jouke

Een Volvo v40 gekocht bij deze garage en naar een paar dagen traden er wat problemen op. Onder ander met het stuurhuis wat defect bleek te zijn en banden die niet helemaal rond waren. Alles werd keurig opgelost.( Nieuwe banden wat ik toch al van plan was voor de winter tegen inkoopsprijs en op hun kosten gemonteerd en een nieuw stuurhuis volledig op hun kosten. Inmiddels stuur ik alweer vele duizenden kilometers probleemloos met deze Volvo .

07.08.2019

Coes

Bijzonder prettig bedrijf. Verwachtingen worden helder gecommuniceerd. Afspraken worden nagekomen.

25.04.2019

Rene

Prettige communicatie, servicegericht bedrijf en uiteindelijk een goede deal gesloten. Ik ben zeer content met de aangekochte C50.

16.04.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Garagebedrijf

Volvo

Wij bieden

Inkoop
Onderhoud
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Bousema en Wiechers

Roelof Bousema

Industrieweg 92
7903 AK HOOGEVEEN
www.bwautos.nl
Openingstijden

Verkoop

Ma – Vr
09:0017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie