Bekijk nu uw favorieten. watchlist.goto-optimizely watchlist.mywatchlist-optimizely
Foto Autobedrijf C F J Heijne

Autobedrijf C F J Heijne

Lijnderdijk 83, 1161 KD ZWANENBURG

Openingstijden

Over ons

Bruisend en vooruitzien meer dan geluk en een positieve economie. Passie voor het vak, creativiteit, mee veranderen met de markt en in spelen op ontwikkelingen, dat is hoe Autobedrijf Heijne een kleine garage in Amsterdam heeft uit laten groeien tot een autobedrijf van groot formaat. Het is deze werkwijze waarmee Autobedrijf Heijne de diverse lagen in de markt heeft kunnen bedienen en daarmee een enorme hoeveelheid mensen uit geheel Nederland aan hun nieuwe auto heeft geholpen. In ruim dertig jaar is een uitgebreid netwerk opgebouwd. Leasemaatschappijen, merkdealers en autotaxatie-systemen zorgen voor een continue aanvoer van kwaliteitsoccasions. De dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf bruist van de activiteit om ten alle tijden als eerste met nieuwe ideeën en oplossingen te komen. U wilt een scherp geprijsde occasion, inclusief alle zekerheid en een prima garantie? En wellicht een aantrekkelijke financiering (rentevrije 50/50 deal)? Bezoek dan onze bedrijf aan de Lijnderdijk 83 in Zwanenburg. In totaal biedt Autobedrijf Heijne keuze uit ruim 120 occasions.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Dhr./mevr.

Zeer positieve ervaring. Mooi groot aanbod aan gebruikte auto\'s in alle prijsklassen. Duidelijke prijzen, open over hun aanbod. Onderhandelen kan maar er is niet veel ruimte (ik ruilde een diesel in, diesel is out). Inclusief Bovag garantie en keurig aflevering. Absolute topper, op de de dag van de overdracht (zat) kregen we \'s avonds een heel mooi boeket met een hele leuke kaart van Heijne BV. Dan ben je echt bezig met Customer Service. Super!

04.02.2019

Jacqueline

Ik dacht \' allemaal kletskoek\' die beoordelingen maar nee, het is allemaal waar: een mooi aanbod, ze nemen de tijd voor je, eerlijke voorlichting, goede service, duidelijkheid, je krijgt een glimmende auto mee naar huis en later nog een bos bloemen ook om je met je auto te feliciteren. Zo wordt een nieuwe auto dus echt heel feestelijk! Hulde!

31.01.2019

Anke

Wat een vriendelijke én kundige mensen werken er bij Autobedrijf Heijne B.V.. Ze nemen de tijd voor je, geven je goed advies en handelen alles keurig en op tijd af. Een autobedrijf dat begrijpt dat \'de aanschaf van een auto\' voor de meeste mensen hoe dan ook een behoorlijke uitgave betekent. Kortom, met een super dienstverlening, krijg je \'waar voor je geld\'. Bedankt!

25.01.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Sleepdienst
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf C F J Heijne

Lijnderdijk 83
1161 KD ZWANENBURG
www.autovoorraad.nl

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie