Bekijk nu uw favorieten.

143 beoordelingen

4,5

143 Reviews

Romy

In februari een auto gekocht bij Heijne, verliep heel soepel en heb op me gemak de auto kunnen bekijken en rustig over de auto kunnen nadenken. Eenmaal alles besproken de auto gekocht en netjes een week later rijklaar op kunnen halen. Hier kreeg ik ook nog een plantje mee met autodrop erin, heel leuk gebaar! Verder heel erg tevreden met mijn auto! Zou het bedrijf zeker aanraden!

Sebastiaan

Wij hebben het contact met Autobedrijf Heijne als zeer plezierig ervaren en zijn heel blij met de aangeschafte auto.

Nicole

Super vriendelijk en proffesioneel geholpen. Heel erg fijn zaken doen! Er werd goed naar mij geluisterd en naar mijn persoonlijke situatie gekeken.

Ryan

Heel vriendelijk en relaxed geholpen met het inruilen van de auto. Je kan rustig het uitgebreide assortiment aan auto's bekijken zonder dat er een verkoper in je nek loopt te hijgen. Kortom een mooi bedrijf met super klantenservice dat ondanks de corona crisis toch de tijd neemt voor de klant om zich op hun gemak te stellen en zo goed mogelijk te helpen.

Loek

Lekker laagdrempelig, voelde mij op mijn gemak, werd niet gepusht en kreeg alle ruimte om tot een beslissing te komen.

Boyd

vaak bij deze garage langsgereden nu was ik onlangs aan een nieuwe auto toe dus was ik maar eens het terrein opgelopen . wat mij meteen opviel was dat er niet meteen een verkoper op je af kwam vliegen ,dus ik kon rustig kijken. nadat ik enige tijd aan het kijken was kwam er een verkoper aan een aardige man en zei tegen hem op welke auto mijn oog viel . de verkoper ging de sleutels halen deed alles open en liet mij rustig kijken deal rond gemaakt . auto is keurig netjes afgeleverd met 6 maanden BOVAG garantie rijd er nu enkele weken mee kan niks anders zeggen prima auto eindelijk eens een autobedrijf waar je van op aan kan TOP

Robin

Vriendelijk personeel en top service!

m van Dijk

prima, goede informatie en vriendelijke verkoper. Jammer dat de verkoper weinig ruimte voor onderhandeling gaf.

Ruud

Kan niet beter

Lisette

Een top bedrijf. Werd goed geholpen mensen staan meteen voor je klaar zijn heel aardig en attent.