Bekijk nu uw favorieten.

149 beoordelingen

4,5

149 Reviews

Kenneth

Geweldige service, snel en oprecht.

nico

Goede voorlichting, zeker niet opdringerig, kortom een fijne ervaring

Lilian

Auto voor onze dochter gekocht. Het moest een verassing zijn en de auto stond klaar met een prachtige strik. Ook nog een cadeautje voor haar, zodat het echt een feestje werd. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Carin

Ze namen ruim de tijd voor al onze vragen. Duidelijkheid over afspraken en verwachtingen. Aflevering kon al na 48 uur.

Annette

Er werd echt meegedacht om binnen ons budget een auto te vinden. Daarnaast kwam de auto, omdat we op dat moment helemaal geen auto meer hadden, zeer snel tot onze beschikking. Kortom: meer dan tevreden!

r

Netjes geholpen

Romy

In februari een auto gekocht bij Heijne, verliep heel soepel en heb op me gemak de auto kunnen bekijken en rustig over de auto kunnen nadenken. Eenmaal alles besproken de auto gekocht en netjes een week later rijklaar op kunnen halen. Hier kreeg ik ook nog een plantje mee met autodrop erin, heel leuk gebaar! Verder heel erg tevreden met mijn auto! Zou het bedrijf zeker aanraden!

Sebastiaan

Wij hebben het contact met Autobedrijf Heijne als zeer plezierig ervaren en zijn heel blij met de aangeschafte auto.

Nicole

Super vriendelijk en proffesioneel geholpen. Heel erg fijn zaken doen! Er werd goed naar mij geluisterd en naar mijn persoonlijke situatie gekeken.

Ryan

Heel vriendelijk en relaxed geholpen met het inruilen van de auto. Je kan rustig het uitgebreide assortiment aan auto's bekijken zonder dat er een verkoper in je nek loopt te hijgen. Kortom een mooi bedrijf met super klantenservice dat ondanks de corona crisis toch de tijd neemt voor de klant om zich op hun gemak te stellen en zo goed mogelijk te helpen.