Autobedrijf De Haar

Butaanstraat 6-8, 7463 PG RIJSSEN

Openingstijden

113 beoordelingen

4,7

113 Reviews

Rick

Van begin tot eind een superservice geleverd door Autobedrijf de Haar. Ik denk dat Bas nog meer begaan was met een goede levering dan ikzelf en dat is echt bijzonder om te zien. Mijn auto is ook top en precies zoals was beschreven, werd nog thuis afgeleverd ook!

P.P.

Vriendelijk geholpen bij het kopen van een occasion.

Mohamed

Auto gezien op de website en gelijk contact opgenomen. Ik kon de volgende dag al terecht, Jan Arne heeft mij verwelkomd en alles met mij doorgelopen. Alles was mogelijk en geen vraag was te veel. Anderhalve week later de auto opgehaald en alle afspraken waren netjes nagekomen. 12 maanden Bovag garantie en een nieuwe APK ook nog erbij! Al met al een top ervaring gehad en ik raad iedereen Autobedrijf De Haar aan! Complimenten naar Jan Arne én Bas voor de service!

Rick

Bas heeft ons zeer correct geholpen en door z'n houding schept hij een band. Hij weet alles van de auto en weet goed alle inhoudelijke vragen te beantwoorden. Je voelt je 'klant is koning' en dat hebben we zeer gewaardeerd.

Ruud

Hele fijne aankoop, goede mensen die met je meedenken en graag willen dat je helemaal tevreden weg rijdt.

Cor

Goed Geholpen Vrijdag gebeld of ik s ’middags een proefrit kan maken. Geen probleem. Goed ontvangen door Jan-Arne. Na proefrit overgegaan tot aankoop van een Renault Captur. Goed prijs voor mij oude auto. Mag de auto over twee weken ophalen, moet eerst een controle en poetsbeurt. Ogend van afspraak gebeld, accu geeft aan dat spanning laag is, vervangen door de Haan autobedrijf. Moesten wel geprogrammeerd worden, kan alleen bij Renault. Zelfde middag nog gebeld dat ik de auto de volgende dag mag ophalen. De nieuwe matten set warren nog niet binnen, word opgestuurd zodra die binnen zijn. Ik beveel autobedrijf de Haan ten zeerste aan voor een vriendelijke service en goed prijs. Is de eerste plaats waar ik kijken wanneer ik weer een nieuw auto willen.

Bas

.

Miguel Bueno

Pirchased an Outlander and exchange my Mazda 3. Great service and explanations in english. No worry about paper work and clear agreements Very good price to take over used car and new car works good.

Fatima

Vanaf dag 1 ben ik super geholpen en geinformeerd door Bas. Super klant vriendelijk en houd rekening met de wensen van de klant. Toppe service en snelle levering. 5 sterren!

Jan Zoodsma

Drie weken geleden kwam ik de Mercedes S tegen op de site van De Haar. Was al laat op de na-middag, maar ik kon een contact formulier invullen. Die avond kreeg ik nog een belletje van Bas. Hij vertelde de wereld uit over de Mercedes en vroeg mij foto's en een beschrijving te mail van mijn auto om een indicatie te geven voor inruil. Ook die kreeg ik diezelfde avond nog. Alle reden om de daarop volgende zaterdag naar Rijssen te gaan (vanuit Sneek). De Mercedes stond gepoetst er wel in de showroom. Ikzelf kijk altijd eerst in de werkplaats om een indruk te krijgen van de manier van werken (orde en netheid). Dat was om door een ringetje te halen. Binnen een half-uur was de koop gesloten en de afspraak gemaakt dat de Mercedes over twee weken gereed zou staan: eerst nog een uitgebreide controle etc en een poetsbeurt. In de tussenliggende periode kreeg ik foto's van de vorderingen. Afgelopen maandag de Mercedes opgehaald. Ook nu weer ruim de tijd voor uitleg door Martijn. Op mijn vraag of ik de set winterbanden ook mee moest nemen was de reactie: "nee, zonde om dat in die mooie wagen te vervoeren. Brengen wij wel eens in Sneek als wij een ritje die kant op hebben". Kortom, mooi professioneel bedrijf met service en advies voorop, i.p.v. platte verkoop. Top, en dank voor jullie hulp. Jan A. Zoodsma Sneek