Bekijk nu uw favorieten.

383 beoordelingen

4,3

383 Reviews

Jos de wit

Er wordt naar de klant geluisterd.. klantvriendelijk

gertjo

wij hebben een audi a4 gekocht en netjes geholpen, bij aflevering een ding vergeten maar werd netjes opgelost, klantvriendelijk.

Carla le Noble

Vriendelijke mensen, eerlijk en betrouwbaar, service is uitstekend.

G.van Houweninge

Onderhoud en aankoop auto goed geregeld

Dany Filippelli

Veel geduld en goede begeleiding bij het uitzoeken van een auto. Top en zeer schoon afgeleverd. Auto is voor de aflevering helemaal nagekeken en met nieuwe apk plus half jaar Bovag garantie. Ik voel mij veilig en onbezorgd op de weg.

Henk

De ontvangst was bijzonder hartelijk. Men hield zich aan de gemaakte afspraken.

Klaas

Goede ontvangst en begelijding. De auto bevalt heel goed, precies wat we zochten.

Chung

Mocht gewoon een flinke toer maken met verschillende auto’s door het prachtige Twentse landschap. Duidelijke instructies hoe de wagens werken...

Ronald van Haaften

Gebruikte auto gekocht. Door de all-in prijs was het niet nodig om alle uitsluitingen uit te zoeken of ons zorgen te maken over mogelijke meerkosten en garantie uitsluitingen - standaard Bovag garantie 6 maanden. Auto afgeleverd (2 uur rijden) voorzien van nieuwe APK en onderhoudsbeurt. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto!

Monique

Met hulp van autocoach.nl een prima VW Golf Cabrio bij De Vossenbrink gekocht. Prettig contact, goede snelle deal met inruil, alle afspraken nagekomen. De levering was wat vertraagd doordat er een nieuw onderdeel moest worden besteld. Geen probleem, want de compensatie was geweldig: de auto werd bij mij in Zuid-Limburg afgeleverd en de inruil meegenomen. Top!