Bekijk nu uw favorieten.

399 beoordelingen

4,3

399 Reviews

Marloes

Zie hierboven, niets dan lof! Een paar extra liter benzine (hoeft geen volle tank te zijn) was fijn geweest)

B. van den Berg

De informele sfeer sprak me aan, de persoonlijke benadering, deskundigheid en bereidheid mee te denken in onze overwegingen.

J

We zijn netjes geholpen. Zeer betrouwbare mensen. We hebben tot nu toe een goede aankoop gedaan.

J.H.M. Post

Op 9 okt 2020 de auto opgehaald ,en voldoet naar wens.Een halfjaar Bovag garantie,en de auto voldoet naar onze verwachting, We hopen op veel rij plezier.

Hans

Heb hier in het verleden ook al eens een auto gekocht en was toen ook al uitermate tevreden over de de afhandeling van de aankoop alsmede de diverse afhandelingen m.b.t. onderhoud/service etc. Klant word hier nog met de hoofdletter K geschreven ! Top !

Louis

Een goed gevoel en geen idee dat je een auto opgedrongen wordt. Fijne behandeling.

Hans

Nette en behulpzame mensen

Adri Starrevelt

Naar tevredenheid zaken gedaan met het kopen van een auto. Niet van die gladde verkopers die je alleen maar een auto willen verkopen. De afspraken díe worden gemaakt worden ook nagekomen. Prima autobedrijf.

PG

De 5e auto gekocht bij de Vossenbrink, wederom goede service. 1 klein puntje bij de aflevering werd direct opgelost. Een storing aan de dashboard verlichting na 2 maanden ook perfect opgelost. Al met al zal de volgende auto zo goed als zeker weer bij de Vossenbrink gekocht worden. Deze garage heeft klantvriendelijkheid in de breedste woord van het zin altijd hoog in het vaandel. Laagdrempelig, no-nonsense, beide benen op de vloer. Kunnen de grote(re) bedrijven nog wat van leren.

Ria

Vriendelijk personeel. Eerlijke prijs voor de koop van mijn nieuwe auto als ook de verkoop van mijn inruil auto. Dit autobedrijf is zeker aan te bevelen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe (één jaar oud) Ford Fiesta, die ik 10 dagen geleden heb gekocht.