Bekijk nu uw favorieten.

321 beoordelingen

4,3

233 Reviews

Jan

Vragen de hoofdprijs en je krijg een troostprijs voor je auto.

T

Erg fijne garage waar kennis, betrokkenheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Ik ga er altijd met een prettig gevoel weg, en kom met een prettig gevoel terug.

Peter

Super klant vriendelijk en snelle service

Jacqueline

Prettig, persoonlijk en vakkundig. Houden je goed op de hoogte

J.

Wij hebben in februari een gebruikte auto gekocht, onze auto hierbij ingeruild. Onze ervaring is goed, werden vriendelijk geholpen en er werd ook zeker meegedacht. Tot op heden erg tevreden met deze aankoop!

Jessica

Ik kom om een onderhoudsbeurt te laten doen en ik krijg een nauwkeurige en gedetailleerde beschrijving van wat het gaat kosten. Dat klopt helemaal met wat ik moet betalen als ik mijn auto weer ophaal. Prima!

Ab

Echt een bedrijf waar de klant nog KONING is,top

Julia

Erg prettig, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

Henk

Al lang bekend met De Vossenbrink en steeds weer kom ik tot de conclusie: dit is een garagebedrijf zoals een garagebedrijf moet zijn, vriendelijke mensen, afspraak is afspraak en niet op de laatste, maar op de eerste plaats: zeer betrouwbaar.

Petra

Afgelopen maandag een occasion gekocht bij dit betrouwbare bedrijf. Heb daarvoor een lange tocht ondernomen, want Delden ligt niet voor mij om de hoek. Het was zeer de moeite waard geweest: dank aan de vriendelijke en uitermate behulpzame verkopers Robert en Michiel en natuurlijk ook aan het reparatieteam. Ik heb een mooie, gedegen en goed afgeleverde auto meegekregen en aanvaardde de terugreis met goed gevoel van veiligheid en zekerheid. Een aanrader voor diegenen die hier een occasion zien aangeboden op internet maar de reis wellicht te lang vinden. Boek een overnachting in het mooie Hof van Twente en keer naar huis met een prima occasion tegen een prima prijs! Met vriendelijke groet, Petra Lantinga