Bekijk nu uw favorieten.

656 beoordelingen

4,4

656 Reviews

Chris maas

kreeg een goede prijs voor mijn auto weer en hij had veel geduld

Gerard

Prima service

Nicolle

Zeer klantvriendelijk, netjes, behulpzaam

Bart

prima

joop

Een garage waar je door deskundigen te woord wordt gestaan. Mensen die verstand hebben van hun vak. Altijd een vriendelijk woord en altijd bereid om te helpen.

Onno

Ik ben al ruim 30 jaar een meer dan tevreden klant bij Frank Overweg. Ze denken met me mee, als ik een andere auto wil. Ik mocht ook wel eens een auto niet kopen omdat deze niet geschikt was voor mijn persoonlijke omstandigheden. Kijk hoe mooi is dat! Rij je later weg in een passende bolide. Inmiddels doe ik ook veel zaken met zoon Pim, Een wandelende encyclopedie als het gaat om de specificaties van diverse auto’s Ik koop er mijn auto’s binnen de tijd dat mijn koffie koud kan worden, dat zegt iets over de relatie die ik met dit bedrijf heb. Daarnaast een team met goed opgeleide monteurs die hun klanten ook kennen. Of ik nog 30 jaar klant kan blijven is de vraag, ben dan 92.... Ik heb tegen die tijd In het verzorgingshuis wel een plakboek vol met foto’s van alle fijne en mooie auto’s die ik daar gekocht heb en die laat ik dan vol trots aan de “zustertjes” zien. Die stuur ik dan naar Pim, voor een autootje Je wilt toch “iets” terugdoen voor zo’n fijn autobedrijf.....

Willem Pronk

Via Frank Overweg mijn auto geïmporteerd vanuit Duitsland. Alles perfect geregeld qua keuring en RDW activiteiten. Zeker een aanrader om zoiets via dit bedrijf te doen. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Aldo

Voor zowel onderhoud als aankoop klant, naar volle tevredenheid!

Max

Ze zijn goed met mensen en zijn erg vriendelijk

Aaldert Hogeslag

Ik vind het een uitstekende garage met als motto niet zeuren afspraak is afspraak.