Autobedrijf Gerard Vulink B.V.

Klipperweg 7, 8102 HR RAALTE

Openingstijden

190 beoordelingen

4,2

190 Reviews

Henny

De onderhandelingen zijn prettig verlopen en a.s. zaterdag is de aflevering van de aangekochte auto.

Henk Jan

We werden zeer klantvriendelijk ontvangen. Mijn vragen werden vlot en correct beantwoord. Na de beslissing tot aankoop werden de nog uit te voeren werkzaamheden zoals krasjes en plekjes doorgenomen. Deze zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. De auto stond glimmend op ons te wachten! We zijn erg blij met de auto.

Duco

Fijn contact gehad. goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe auto. in overleg mijn oude kunnen inleveren en ze hebben alles geregeld voor me. na proefrit hebben ze de auto naar een specialist gebracht alvorens ze deze echt wouden afgeven om zeker te weten dat de auto in optimale staat verkeerd.

Dini

Zeer behulpzaam op bedrijfsmatig en persoonlijk gebied! Er was tijdens de verkoop van een auto persoonlijke hulp nodig. Met spoed werd 112 gebeld en snel kwam de ambulance naar Zwolle. Hartelijk dank! Dit is de eerste keer dat ik hier kom. Woon niet in de buurt, maar ik vertrouw erop dat alles goed geregeld is en wordt. Het lijkt me zeker een bedrijf waar je op kunt bouwen!

Johan

Aardige mensen en we hebben voor ons doen, een best dure auto gekocht voor mijn vrouw, die tot nu toe heel goed bevalt. Bij de aankoop had de auto een remblok storing, die de auto direct aangeeft na het starten. Door een miscommunicatie bleek de storing nog steeds in de auto te zitten tijdens afleveren. Doordat wij verder weg wonen heeft de verkoper ervoor gezorgd, dat de remblokken naar ons worden opgestuurd, zodat ik ze zelf kan vervangen, omdat dit voor mij een eenvoudige klus is. Mijn vrouw was super blij! Autobedrijf Gerard Vulink doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Bedankt voor deze geweldige Service.

Joop Engelaar

Mijn auto daar gekocht en zeer tevreden daarover. Daarna al meerdere jaren dar in onderhoud en ook daarover zeer tevreden

Marco

Netjes en vriendelijk geholpen

Arnold

Prima geholpen door Dirk. Auto super netjes afgeleverd.

Marco

Vriendelijke en behulpzame medewerkers .

Ciska

Prettig zaken gedaan en tevreden naar huis.