Autobedrijf Gert Brandsen

Seringstraat 13, 6744 WZ EDERVEEN

Openingstijden

74 beoordelingen

4,6

74 Reviews

Jelle

Fijn contact met de medewerkers, duidelijke prijsopgave en factuur. Goede leenauto meegekregen.

Jan

Ik heb nog geen ervaring hoe het bedrijf handelt bij problemen, maar tot nu toe maakt het een betrouwbare indruk.

M

Bij Gert Brandsen Autobedrijf ben ik nu voor de derde keer geweest om mijn auto in te ruilen, en opnieuw heeft hun eerlijkheid en betrouwbaarheid indruk op me gemaakt. Dhr. Brandsen zelf staat garant voor deze waarden. Naadloze ervaringen en aandacht voor mijn behoeften maken dat ik hier steeds terugkom. De eerlijkheid en betrouwbaarheid van Brandsen Auto's maken het voor mij dé plek om zaken te doen. Een aanrader voor wie op zoek is naar eerlijkheid en betrouwbaarheid in de autoaankoop.

Sietske van Harten

Als er wat is, je belt en wordt altijd fijn geholpen, ook wordt er soms tijdens de werkzaamheden nog even gebeld om iets te overleggen. Dat stel ik op prijs, dan weet je waar je aan toe ben. Fijne mensen in de werkplaats. Aan te bevelen voor iedereen.

Gerard Cornet

Afspraak voor groot onderhoud gemaakt. Kon binnen een enkele dag terecht.. Ondanks problemen met de leasemaatschappij het onderhoud adequaat uitgevoerd! De vervangende auto was al gestart, zodat ik warm weg kon rijden.

D.lagarde

Gewoon goed

Ruud

Goede service

Anneke

Goede, deskundige en op klanten betrokken service.

Kick

In tegenstelling tot mijn ervaring met andere bedrijven werd hier met interesse geluisterd naar het probleem en dat werd gewoon opgelost zonder moeilijk gedoe. Top!

Harry Hanssens

Persoonlijke benadering en leveren goed werk af.