Bekijk nu uw favorieten.

196 beoordelingen

4,4

196 Reviews

Lianne

Snel geholpen. Fijn dat je met iDeal kunt betalen!

Fay

Heel plezierig, duidelijk en als we iets niet weten, kunnen we er altijd weer terecht. Geen garage met allemaal mooi praat

Jan

prima en vakkundig geholpen!!

Jeanet van Wijhe

Ik ben door Autobedrijf Gert van den Berg prettig geholpen met betrekking tot de aankoop van mijn huidige auto. Vriendelijk, niet opdringerig personeel en mijn auto is als nieuw geleverd, zeer tevreden.

Luuk

Ik had hele specifieke eisen waar mijn nieuwe auto aan moest voldoen. Gert en Patrick hebben snel een passend model gevonden. Heel blij met mijn nieuwe auto!

Margie

Zeer gedreven en behulpzaam team. Al jaren mijn auto's in onderhoud bij Gert zolang ik me kan herinneren. Zeer tevreden klant en ik zou ook niet anders willen...

A. van Santen

Ik heb al langere tijd goede en fijne ervaring met het bedrijf van G. van de Berg. Mijn vrouw was erg blij dat er een proef rit is ge maakt in de Fiat Panda met Gert van de Berg. Ook de af levering is correct verlopen. Ook is mijn vrouw al een paar keer mee geweest met een rit met tevreden heit. de Rollater kan zowel voor de achter stoelen als in de achter bak mee genomen worden daar zijn we blij mee. We zijn tevreden. P.S. de sleutel voor de afstand bediening verwacht ik dat dat ook goed komt. Hartelijke groet van Bertus en Co van Santen.

Antoinet

Afspraak is afspraak!

Geachte mevrouw

Fijn contact en kundigheid wat betreft onderhoud en APK auto!

Johan

...