Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Gert van Keulen

Autobedrijf Gert van Keulen

Traasterdijk 1, 7437 RZ BATHMEN

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf Gert van Keulen is een universeel Bovag Autobedrijf in Bathmen bij Deventer en aangesloten bij de Nationale Auto Pas. Service en kwaliteit leveren staat voor ons centraal. Wij zijn specialist in alle merken en hanteren scherpe prijzen. Ook voor onderhoud, reparatie, apk-keuringen en Airco onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze openingstijden zijn van ma. t/m vrij. van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdags van 9.00 uur tot 17.00 uur. Kijkt U ook even op www.gertvankeulen.nl voor meer informatie. De koffie staat altijd klaar.

Reviews

H.H.M.

Vlotte en nette behandeling

10.09.2020

R.M. Fust

Ben sinds een paar maanden klant na de aankoop van onze auto. Het verkoop gesprek verliep zeer correct en de uitleg van het gebruik van de auto was duidelijk en helder. Na onze eerste pech, band stuk gereden, en na hulp van de ANWB weer naar huis gekund. De verdere afhandeling van schade is uitstekend verlopen! Hiervoor mijn dank.

09.09.2020

Reinie Wijhe

Iets meer uitleg over alle knoppen van de auto. In het buitenlicht kwam ik wel meer krassen of krasjes tegen die ik in de garage zelf niet had gezien. Had wel graag een onderhoudsboekje gehad. Met de krassen kan ik terugkomen voor een behandeling. Dat is dan mooi geregeld.

09.09.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Gert van Keulen

dhr van Keulen

Openingstijden

VERKOOP

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie