Autobedrijf H.Brandsen B.V.

724 beoordelingen

Albert Plesmanstraat 34, 3772 MN BARNEVELD

Openingstijden

724 beoordelingen

4,3

724 Reviews

Marco

Al jaren klant en altijd meer dan tevreden over de goede service. Vriendelijke mensen en prettig in omgang.

Arjan

Snelle handel Geen getouwtrek Altijd goed Vriendelijke en gastvrije zaak

Rene

Prima onderhandelen met Rik mooie auto gekocht netjes afgeleverd geen enkele opmerking, als je opzoek bent naar een andere auto is dit zeker aan te bevelen.

Robin

Plezierig geholpen, vlotte afhandeling.

Simon

Een mooie Audi SQ5 gekocht. Vriendelijk geholpen door Rik en plezierig zaken gedaan.

Marco

Range Rover Sport gekocht. Prettig en betrouwbaar contact. Komen afspraken na. Bieden auto’s voor goede en niet overdreven prijzen aan. Netjes 6 maanden garantie en afleveren zonder extra kosten, goede inruilprijs. Ik voelde mij serieus genomen, ben nogal kritisch. Onderhandelen over aankoop en inruil op professionele manier. Service is uitstekend! Mijn aankoop als zeer prettig ervaren en Rik is een prettig en kundig persoon die je graag in je bedrijf wilt hebben. Hebben hier eigen nette werkplaats, pluspunt.

Erik

Prima ontvangst en vlotte handel.

Brigitte

Vanaf het eerste moment was het contact goed. Ze zijn enorm flexibel en denken graag mee. Zo moest ik nog een laadkabel hebben en gezien de actieradius van de auto was het ook geen enkel probleem om deze thuis te bezorgen. Contact zowel digitaal als fysiek was goed en een testrit maken was geen enkel probleem. Kreeg alle vrijheid en het vertrouwen. Dat voelt goed en geeft een fijn gevoel.

Alexander

Fijne verkoper, die tijd neemt en zaken uit te leggen en vanuit vertrouwen zaken doet. Ook ophalen van de auto was een leuke ervaring.

Raoul

Mooie auto gekocht Goede service Bij beurt voor aflevering 1 onderdeel was er niet, uitstel van aflevering noodzakelijk, ze vonden het zelf bijna erger dan wij