title
title

Autobedrijf Hans Berndes & Zn B.V.

De Groote Heeze 5, 6598 AV HEIJEN

Openingstijden

Over ons

Van harte welkom op de homepage van Autobedrijf Hans Berndes & Zn In 1993 heeft Autobedrijf Hans Berndes haar deuren in Cuijk geopend. Hans Berndes heeft na een jarenlange ervaring de stap gewaagd zelfstandig te gaan en heeft inmiddels een bekende naam opgebouwd. Medio mei 2011 zijn wij verhuisd naar Heijen. Wij zijn een autobedrijf dat zich niet verbindt aan de naam van een enkel merk maar een eigen gezicht heeft neergezet met een brede range aan merken, voor zowel een standaard middenklasser, maar zeker ook voor "iets speciaals". Ons bedrijf is sterk in auto's met weinig kilometers en kwaliteit is een absolute must. Dat wij kwaliteit belangrijk vinden is terug te zien in onze 1600 M2 grote showroom! Het bedrijf bestaat uit 6 medewerkers. Twee monteurs, een administratief medewerkster, zoon Nick (zijn IVA-studie medio 2006 afgerond) als full-time commercieel medewerker, zoon Bas (zijn rechtenstudie begin 2015 afgerond) als fulltime commercieel medewerker en Hans Berndes zelf: "Qua medewerkers hoef ik niet meer te groeien, het gaat goed met ons bedrijf". Bij ons onbemand tankstation in Cuijk , kan men met hoge korting tanken .24/7 Naast het bezichtigen van onze eigen website ( www.autoberndes.nl ) hopen wij u natuurlijk binnenkort persoonlijk in ons bedrijf te kunnen begroeten. Wij zijn iedere dag tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen.

Reviews

Tim

Inmiddels me 3 wagen gekocht in de afgelopen 15 jaar gewoon een top service afspraak is afspraak ze denken altijd met je mee ze denken in oplossingen en niet in problemen gewoon top en vriendelijk personeel met persoonlijk contact.

Diana

Ik wil graag mijn ervaring delen met Autobedrijf Hans Berndes & Zn waar ik onlangs een Mercedes A-klasse heb gekocht. Na een hartelijk ontvangst van vader voelde ik me enorm goed geholpen door Nick. Zijn snelle en vriendelijke reacties op mijn appjes zorgden ervoor dat het hele proces soepel en plezierig verliep. Nick was niet alleen zeer professioneel en betrouwbaar, maar hij zorgde er ook voor dat alle details snel en efficiënt werden afgehandeld. De aflevering van mijn nieuwe auto was buitengewoon snel, wat mijn ervaring nog leuker maakte. Daarnaast wil ik graag vermelden dat de sfeer bij Autobedrijf Hans Berndes & Zn erg aangenaam is. De koffie was goed, wat een kleine, maar toch belangrijke toevoeging was aan de algehele klantbeleving ;) Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen. Nick is een fijne verkoper die duidelijk om zijn klanten geeft, en ik zou Autobedrijf Hans Berndes & Zn zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto!

Ralf

Inmiddels mijn derde auto bij Hans, Nick en Bas Berndes gekocht. Stuk voor stuk prachtige auto's die de moeite waard zijn gebleken! Het is voor mij niet om de hoek maar dat weerhoudt mij niet om elke keer weer naar Heijen af te reizen. Kortom, een zeldzaam familiebedrijf waar je gerust je droomauto kunt aanschaffen en nog vele jaren plezier van kunt hebben!

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Hans Berndes & Zn B.V.

de heer N. Berndes

Openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

showroom

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:3016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder