Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Heisterkamp

Autobedrijf Heisterkamp

Eerste Stegge 8, 7631 AE OOTMARSUM

Over ons

Passie voor auto’s en bedrijfswagens: In onze werkplaats werken uitstekend opgeleide en gepassioneerde technici, bekwaam in het onderhouden en repareren van alle merken personen- en bedrijfswagens. Alle voorkomende servicewerkzaamheden voeren we vakkundig voor u uit: van onderhoud, reparaties, APK en airco-onderhoud tot het vervangen van uw banden en de inbouw van apparatuur en accessoires. Sinds 1920 zijn wij gevestigd in Ootmarsum. De huidige locatie aan de Eerste Stegge is in 1997 nieuw gebouwd en wordt nog steeds door ons gebruikt. In 2002 zijn wij lid van Bosch Car Service geworden. Ons doel voor u als klant: Hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ruime voorraad occasions: Op meer dan 5000 m2 vindt u een tankstation, wasstraat, moderne werkplaats en een grote showroom met meer dan 70 interessante personenauto en bedrijfswagen occasions. Operational en financial lease: Wilt u graag meer mobiliteit op maat? Dan kan onze leasemaatschappij “WH lease” u van dienst zijn met verschillende operationele of financiële leaseproducten. We ontmoeten u graag! Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, daarom verwelkomen wij u graag in onze showroom of in onze werkplaats.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

HERMAN

EERLIJK EN BETROUWBARE FIRMA.

29.04.2020

John

Zeer goed ontvangen ondanks de Corona perikelen, goed en duidelijk verhaal. En tevreden weggereden met onze nieuwe auto. Joost bedankt. Groet, Jannie en John van den Berg.

27.04.2020

Rob

Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik in aanraking met Autobedrijf Heisterkamp. In het segment waarin ik zocht hebben ze een zeer breed en commercieel interessant aanbod. Naast het aanbod echter is ook informatie en de mate van contact belangrijk om een goede en snelle keuze te kunnen maken. In z'n geheel ben ik hierover zeer tevreden.

27.04.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Heisterkamp

Peter Wiefferink

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie