Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf J.C. van Roekel

Elleboog 6, 6713 KP EDE

112 beoordelingen

4,7

112 Reviews

Kees

Open en eerlijke onderhandelingen. En de koffie was goed!

Jesper

Onze auto reed niet meer. Koppeling moest vervangen worden. Erg snel en vriendelijk geholpen. Op zeer korte termijn kreeg ik een offerte en de werkzaamheden waren een dag later al klaar. Uiteindelijk waren we ook nog goedkoper uit omdat er minder werkuren nodig waren. Dit laat voor mij zien dat dit een betrouwbaar bedrijf is wie ik aan iedereen kan aanbevelen!

Vlastuin

Het is gewoon goed ik kom er al meer dan 30 jaar

Karolien

Vooraf werd ik vriendelijk en adequaat geïnformeerd over de reparatie. En alles bleek te kloppen. De service, de kosten en de aflevering. Wat je ziet is wat je krijgt. Dat is fijn en wekt vertrouwen!

Kees

Duidelijke afspraken. Zakelijke omgang. Plaats voor een persoonlijke noot.

Arjen

Zij hebben ons geholpen met het zoeken naar een mooie tweedehands auto met een kritische blik. In totaal 3 x meegegaan en of gekeken. Uiteindelijk heeft hij voor ons een auto gekocht zonder dat wij deze hebben gezien, laat staan in hebben gereden. Het vertrouwen in hun is daarvoor groot genoeg, wij zijn zeker niet teleurgesteld.

Jurrien

Altijd een goede ervaring gehad. De mannen van van Roekel denken met je mee!

Jan

Bij autobedrijf van Roekel een auto gekocht en ben zeer tevreden ! Tevreden over de koop, over de vriendelijke klantgerichte werkwijze van het autobedrijf en hun service ! De klant is daar nog echt koning ! Vanaf het eerste contact voelde het prettig en vertrouwd aan ! Een aanrader voor wanneer u een betrouwbare 2e hands auto zoekt !

Kevin

Ze staan altijd voor je klaar om te helpen. Ik voel dat ik goed geholpen word en daarom blijf ik terug komen.

Mark

Inmiddels enkele jaren ervaring bij deze garage. Fijne en betrouwbare garage om je auto in onderhoud te hebben.