Bekijk nu uw favorieten.

339 beoordelingen

4,4

261 Reviews

Peter

Ik was de apk helemaal vergeten in te plannen Gelukkig waren ze zo alert om mij te bellen en me alsnog snel te helpen. Hele fijne service en geen onnodige Kosten Zelfs de matten en velgen schoongemaakt!! Super

Erik

Service met een hoofdletter S, Gebruikte bedrijfsauto gekocht en gelijk meegenomen uit de showroom zonder garantie. Helaas kwamen we op de terugreis een paar puntjes tegen, gebeld en alles werd keurig opgelost. Corné nogmaals bedankt!

Dhr./mevr.

We zochten een kleine 2e auto en gaven onze wensen door aan Vossestein. Binnen een half uur werden we gebeld over het aanbod. Meteen wezen kijken. Hartelijke ontvangst, goede uitleg, prima contact. Auto gekocht en later opgehaald. Blinkende occasion voor een mooie prijs! We genieten er ondertussen al weken van!

Arie en lia

In december aan de verkoop gevraagd,of ze willen uitkijken naar een gebruikte Renault espace van 2015,eind december werden we gebeld door Jan Vossestein Dat hij er een op het oog had proefrit gemaakt was prima Inruil oude espace prima geregeld,aflevering was perfect, Gelijk de auto verzekerd via Vossestein ook dat kan daar! Dus geen gein voor een gebruikte auto naar Vossestein

Dhr./mevr.

De auto van mijn echtgenote en mijn eigen auto hier gekocht. En allebei hier in onderhoud. Top service, een warm welkom, een goed gesprek en een gezellige sfeer is hier gegarandeerd. Wat een mooi bedrijf is dit, met prachtige auto,s.

Rene

Ik heb hier begin oktober een auto gekocht tot volle tevredenheid. De inruil en verkoop kwam tot stand op basis van wederzijds respect en vertrouwen! Mijns inziens nog steeds een van de belangrijkste ingrediënten bij aanschaf van een auto. Hartelijk dank Jan, ik geniet nog iedere dag van mijn nieuwe aanwinst!

cees

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Ik ben al meer dan 30 jaar met plezier klant. Een topper!!!!

WIM

Werkelijk zonder overdrijving een geweldig bedrijf waar je voor aankoop en onderhoud het best op je plek bent. Vriendelijke mensen die altijd onder alle omstandigheden paraat staan. Zij krijgen van mij het predicaat EERLIJK en BETROUWBAAR en mijn advies ervaar het zelf!

A.W.

Wederom weer een mooie en betrouwbare auto gekocht bij auto bedrijf Vossestein onder deskundige leiding van Jan Vossestein en Roelof Lagerweij.\ \ Het service niveau is van ongekende klasse, de auto bevalt prima, de medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.Kortom wij bevelen dit bedrijf van harte aan om Uw auto te kopen en te onderhouden.

N.

Professionele en prettige medewerkers. Als klant voel je je koning. Keurige afhandeling van mijn aankoop van auto. Kan de heer Vossestein en collega\'s zeker aanraden.