Bekijk nu uw favorieten.

Autobedrijf Jac Verhoeven

Oirschotseweg 114, 5684 NL BEST

Openingstijden

Over ons

Wie is Autobedrijf Jac Verhoeven? Hierbij een kleine introductie van ons bedrijf. Autobedrijf Jac Verhoeven is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, vandaar dat we gekozen hebben voor een sterk en betrouwbaar merk. Wij bieden altijd een voorraad dealer onderhouden occasions in diverse prijsklasse aan. Verder streven we naar een goed en persoonlijk contact, om ons zo goed mogelijk in te kunnen leven naar de wens van de klant. Neem de proef op de som en ervaar Autobedrijf Jac Verhoeven. Wij heten U bij deze van harte welkom. Met vriendelijke groet Jac Verhoeven.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Mick

Zeer net bedrijf met ruime kennis en mooie auto?s. Geen opdringerige verkopers maar mensen met passie voor het vak. Auto keurig netjes volgens de gemaakte afspraken geleverd. Ik raad ze echt aan als je een nette Audi zoekt.

15.03.2019

Carl

Ik heb hier een Audi A6 2.0 TFSI UIT 2013 gekocht. Bij de aflevering was er geen reservesleutel aanwezig. Deze is geheel kosteloos nageleverd. De service is goed en je wordt hier met respect behandeld. Ze willen niet alleen maar verkopen maar je wel heel goed voorlichten

02.03.2019

J.

Op aangename manier zaken kunnen doen bij aankoop Audi A6 Avant.

02.03.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Audi
Volkswagen

Wij bieden

Financiering & verzekering

Contact

Autobedrijf Jac Verhoeven

Eric Verhoeven

Oirschotseweg 114
5684 NL BEST
www.jacverhoeven.nl

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie