Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

944 beoordelingen

4,5

944 Reviews

Sjors

Netjes geholpen , goed advies , eerlijke prijzen.

Geachte heer Douwe

Ik was op zoek naar een ruimere auto. Mijn oog was gevallen op een Ford Kuga. Deze hadden ze niet staan. Olthof is voor mij op zoek gegaan naar een passende occasion. Het contact verliep snel en laagdrempelig. Al snel een auto gevonden die aan mijn eisen voldeed. Weinig kilometers en niet ouder dan 5 jaar. Ik kreeg een nette inruilwaarde voor mijn auto terug. De auto is afgeleverd met grote beurt en een nieuwe afneembare trekhaak. Binnen een week was de deal rond en konden we de auto ophalen. Een dag later even terug geweest voor het lampje in de kofferbak. Die deed het niet. Dit werd ter plekken opgelost door een van de monteurs.

Patrick

Ben heel vriendelijk en goed geholpen, top service!

Han

ben netjes en snel geholpen ivm reparatie aan mijn bus.

Roma Nijverdal

Leuke en prettige manier van zaken doen.

Janneke

Een Jong dynamisch bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel. voor het eerst mijn auto voor een reparatie gehad .super netjes weer afgeleverd. prijs kwaliteit is goed . bedankt !! ik kom zeker " BIE " jullie terug.

Smit van dam

Ben blij met garage en alleen dat 1ste ternaamstellingcode per post komt alleen jammer dat steenslag op ruit zit en dat ruitenwisser achter stuk is die wordt gemaakt bij jullie

Brinkhuis

Klantvriendelijk

Geachte heer Marcel

Auto ingeruild, andere gekocht en alles was perfect geregeld TOP !

Willy

Vriendelijke verkoper en goede afspraken. Auto zag er keurig uit