Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Kil
Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jan&Ingrid

Net mijn auto opgehaald ben zeer te spreken over de service. Sammy is recht door zee open en eerlijk naar ons toe geweest geen overbodige verkoop praatjes maar gewoon zeggen waar het op staat. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Niets dan lof voor garage Kil en de medewerkers.

30.05.2020

Peter

Super klantvriendelijk, nemen de tijd voor klanten. Komen de afspraken goed na en leveren extra service zodat je met een positief gevoel weg rijd. Super geholpen door Sammy, hele eerlijke en duidelijke verkoper. Wij zijn zeer tevreden en super blij met onze Mazda!

26.03.2020

Jeroen

Gisteren onze nieuwe auto opgehaald bij garage Kil en het was weer top! De auto is netjes afgeleverd met nog een presentje! Heel erg bedankt! Wij zijn goed geholpen door Sammy Groot, vriendelijke te wordt gestaan, heeft meegedacht met de situatie/wensen en ging meteen aan de slag om bepaalde dingen te regelen. Contact is ook echt goed, zowel via de telefoon of mail wordt er snel gereageerd. Optioneel full service afleverpakket ook te adviseren, want ze vervangen best wel veel ( goede service!) Team Garage Kil allemaal bedankt!

20.03.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Motor-accessoires
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Kil

Sammy Groot

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
07:3018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie