Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

143 beoordelingen

4,6

143 Reviews

Hans

Mede door de goede hulp en expertise van Koudijs heb ik een mooie Mercedes C-180 gekocht bij dit bedrijf. Ik heb een hele goede ervaring overgehouden aan deze aankoop. De medewerkers waren zeer klantvriendelijk en boden de hulp aan die nodig was. Het zijn ervaren werknemers waar ik volle vertrouwen in heb. De auto werd op de dag van het afhalen super afgeleverd. Ik zou graag iedereen aanraden hier eens te gaan kijken wanneer je een andere auto zou willen kopen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Kelly Dokter

Betrouwbare verkoper, was servicegericht en klantvriendelijk. Zijn netjes behandeld. Veel keuze in de showroom. Zeker een aanrader voor iedereen die een auto wil aanschaffen. De koffie was ook uitstekend!

Lucien

Twee weken geleden een mooie polo 1.4 Gt mogen kopen bij dit mooi bedrijf Voor de aankoop een goed gesprek gehad via de telefoon Na een afspraak gemaakt te hebben een uur gereden naar Lunteren Daar aangekomen stond de auto al netjes gepoetst en wel buiten klaar voor een proefrit En Martijn had niks te veel gezegd Na nog wat te babbelen het mooie bedrijf van werkplaats tot de showroom mogen bekijken Het straalt echt een eerlijkheid en enthousiasme uit van monteur tot verkoper Voor dat we weg reden ook nog even door de eigenaar aangesproken of alles naar wens was gegaan Zeker de moeite waard om te gaan kijken

Cees

Bij Autobedrijf Koudijs een prachtige Mercedes Vito gekocht en de oude ingeruild. Prima service en snelle afhandeling. Alles tot in de puntjes verzorgt. Een aanrader.

Rianne

Wij waren vrij acuut op zoek naar een grotere, sterkere auto, die vonden we bij Koudijs. Na een korte onderhandeling een prima inruilbod op onze huidige auto en voorwaarden voor de nieuwe afgestemd. Een paar dagen later stond onze nieuwe auto zoals afgesproken keurig klaar. Weer een paar dagen later nog een belletje of alles naar wens was, fijn die aandacht voor de klant ná de koop. Dik tevreden dus!

Yvonne Makkenze

Ik ben enorm tevreden over de vakkundigheid, service en vriendelijkheid van deze garage. Altijd bereid om te helpen, mee te denken en super vriendelijk. Deze mensen verdienen echt een pluim, bij deze! Laatst zat ik met mijn auto vast in de sneeuw en 2 medewerkers schoten deze dame in nood te hulp. Professionaliteit heeft deze garage en alle medewerkers hoog in het vaandel. Bravo!

Emile

Wij wilden graag van een 3-deurs naar een 5-deurs auto. Ons idee ging uit naar een Mercedes A140. Via gaspedaal.nl vonden we er meerdere en zo reden we ook even langs Autobedrijf Koudijs. Alhoewel we geen afspraak hadden gemaakt, was de ontvangst allerhartelijkst. De auto's staan allemaal op en top verzorgd binnen. Afspraak gemaakt voor een proefrit en inruil besproken. We kwamen goed tot zaken. De A140 kreeg nog een afleverservice en een week later haalden we hem op. Bij dit alles sprongen vooral de klantgerichtheid, professionaliteit, de tijd die men nam en de zeer goede afleverservice in het oog. Kortom: een vak-garage op alle vlakken...

Jan

We waren aan een andere auto toe en op aanraden van onze zoon die zeer goede ervaringen heeft bij garage Koudijs zijn we daarnaar toegegaan. Er is niets teveel gezegd,wat een geweldige service. Er werd helemaal met je meegedacht.Het is echt een TOPgarage,voor iedereen een aanrader. Zeer vriendelijke mensen die je van begin tot het einde begeleiden bij de aankoop van een auto. We hebben een mooie Renault Captur gekocht. Dick heeft zelfs nog gebeld of alles goed ging met de auto. En, ook niet onbelangrijk, de koffie staat altijd klaar. Hartelijke groeten van Jan en Annie uit Lunteren.

Wim

Vanmorgen begaf de accu van mijn het. Met hulp van BOVAG auto weer gestart en naar Koudijs gereden. Werd meteen geholpen: accu aan het eind van zijn leven. Er werd meteen een nieuwe accu besteld. Met een leenauto naar huis gereden. Vanmiddag mijn auto opgehaald, helemaal weer op orde en dan te bedenken dat een accu vervangen in een BMW X5 geen kleinigheid is. Ik heb heel veel waardering voor dit bedrijf!

M.J.de Valk

Onze ervaring is; een keurig en vertrouwd bedrijf dat je direct bij binnenkomst een thuisgevoel geeft. Zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je, goed advies en goede prijs ook voor de inruilauto. Mooie auto gekocht en voor een normale prijs, zeker niet te duur. Alles prima volgens afspraak, en op naam zetten prima geregeld. Gezellig met elkaar gesproken en zeker de moeite waard om er in ons geval anderhalf uur voor te rijden. Alles ziet er keurig uit en kan allemaal binnen bekeken worden. Ze bestaan daarom ook niet voor niets al 40 jaar. Voor ons mag om dit familiebedrijf een hele grote gouden strik. Groeten Ria en Gerrit.