Autobedrijf L.D. Beumer B.V.

Nieuwe Haven 7, 3114 AA SCHIEDAM

Openingstijden

155 beoordelingen

4,8

155 Reviews

Alexander

Luc wil alleen een auto aan je verkopen als je zelf overtuigd bent van de aankoop. Uit de proefrit was duidelijk dat de 9 jaar oude auto als nieuw was, maar hij bleek voor mij niet geschikt. Luc nam de tijd om met me mee te denken en deed ook een heel acceptabel inruilbod. Als de auto wel bij mij gepast had, was ik zonder zorgen tot aankoop overgegaan. Luc begrijpt auto's en begrijpt mensen. Van harte aanbevolen.

Martin

Vriendelijke man, alles netjes uitgelegd wat er gedaan is, volgende keer weer naar Beumer!

Floris

Auto gekocht bij Beumer. Werd al zeer zorgvuldig afgeleverd. Daarna terug voor bandenwissel, airco en reparatie achterruitverwarming. Viel allemaal binnen service, ook al was dit eigen risico. Kundige en vriendelijke mensen. Heel prettig.

Margriet en Wim Boer

Tijdens de vragen bij het vooroverleg kregen wij alle informatie en werd er goed meegedacht. Ook de feedback is heel goed.

Maarten

Vandaag mijn 5e nissan gehaald, mijn bosje bloemen moest vernieuwd worden dus dacht ik, dan maar een andere auto...... grapje.... daar stond hij ineens, ik denk die wil ik, die moet ik en dat samen met de hele fijne service van Luc Beumer wat de koop snel geregeld. Weer een hele fijne nissan

Mustafa

Onze deal voor een nieuwe auto is heel goed bevallen met de heer L. Beumer. Hij is altijd beschikbaar en erg behulpzaam. Ik raad hem zeker aan. Dank je wel, Luc !

Maarten

Vorige week heb ik mijn 4e nissan in 15 jaar gekocht en nog steeds dezelfde top service van 15 jaar geleden, ik was al een tijdje opzoek naar een bepaald type nissan maar dan een automaat, en vorige week.. .... ja hoor daar stond hij. Dus ik stuur snel een mailtje naar Luc; hou vast die auto ik kom morgen met serieuze interesse. Geregeld, fijne service, 15 jaar fijne service en ze zijn voorlopig nog niet van me af ;-)

Johan Mol

EEn zeer klantvriendelijk garage en perfecte service.

Petra

Dit is denk ik mijn 9e auto die ik bij beumer koop. Altijd tevreden geweest met hun service.

Nancy

Na allereerst telefonisch een prettig contact gehad te hebben, werden we in de showroom niet teleurgesteld Bijzonder prettig, relaxed en professioneel geholpen Het is wat verder weg van m’n huis, maar ga voor het onderhoud van m’n mooie occasion absoluut ook hiernaartoe!!