Autobedrijf M. Lijzenga

Conradi Veenlandstraat 120, 9104 BN DAMWOUDE

Openingstijden

280 beoordelingen

4,6

280 Reviews

Paul

Kom al sinds 2012 in Damwald met onze (inmiddels tweede) Citroen C4 Picasso. Vanuit Laren Gld, dat is ~150 km enkele reis. Als dat niet genoeg zegt ...

Rogier Vis

Niemand anders raakt mijn Citroën's aan buiten een bandje wisselen.

M.

Probleem opgelost, super.

M.

Mijn eerste keer bij Lijzinga Autobedrijf. Alles word je keurig en duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Prima kom er zeker terug.

Menno Broers

Kachelkleppen stuk van c5, kost normaal rond de 1000 euro om te repareren. Bij Lijzenga slechts 550 euro. Kreeg nog een leenauto mee ook. Moet ik afrekenen, wat denk je?? 337,50 euro!!!!!!! De monteur was snel klaar werd mij verteld. Dat heb ik dus nog nooit meegemaakt. Mijn vertrouwen kan niet meer stuk. Mvg. Menno Broers, Drachten

Wilco

Mijn Xantia heengebracht met lekkage en deinende voorvering, auto zondag neergezet en maandag om 1 uur alweer klaar. Lekkerij weer gerepareerd en met 2 nieuwe veerbollen rijd hij beter dan ooit!

M Fokkema

Onze Fiat242 15D/F (44jaar) Voor de keuring, begroting vooraf gekregen. Na keuring met de nodige hindernissen keurig binnen budget ggebleven. Voor mij een dikke pluim.

Joop Keuning

Na prima ervaringen met de door Lijzenga geleverde Citroën C5, deze week voor onderhoud aan mijn C6 langs geweest. Ze doen keurig dat wat is afgesproken en de C6 rijdt weer als nieuw. Tijdens de wintercheck liep het controleren van alle auto's als een trein. Perfect geregelde dag. Ben zeer tevreden, dus rij graag wat verder (ik woon in Haren).

Oscar

Ik kocht een jaar geleden een 2e hands Citroën C5 bij Lijzenga, deze bevalt uitstekend en rijdt geweldig. Nu was het weer tijd voor de APK - ik moest toch in Friesland zijn dus liet het weer door Lijzenga doen. De startmotor moest vervangen worden, wat vooraf niet bekend was.. Om 13.00 was men hierachter, om 15.00 was er een nieuwe geleverd "uit Heerenveen", en om 17.15 was alles klaar, werkend en goedgekeurd! Dit was mij in de Randstad niet gelukt in één middag... Hulde en ga zo door!

Rene

Op ons vakantieadres, viel de motor in storing. ANWB gebeld en deze kon ons niet verder helpen (ondanks de goede hulp van de ANWB). De auto is door de ANWB naar Autobedrijf Lijzenga Damwoude gebracht en daar ter reparatie aangeboden. Ondanks dat het vakantie was, werd efficiënt gehandeld en was de auto een dag eerder gerepareerd en konden we weer met de auto naar huis! De dagen dat we geen auto hadden hebben we heerlijk door Friesland gefietst :) dus het weer scoorde ook goed :)