Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Nieuwkoop

Autobedrijf Nieuwkoop

Rembrandtstraat 2, 3262 HR OUD-BEIJERLAND

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf Nieuwkoop in Oud-Beijerland is ruim 25 jaar een betrouwbare specialist voor al uw wensen op autogebied en mobiliteit. Met de komst van een nieuwe mede-eigenaar in 2009 heeft Nieuwkoop een belangrijke stap gezet richting de toekomst: een vernieuwde visie, modernere aanpak en een scherp oog voor klanttevredenheid. Als onafhankelijk Bovag-autobedrijf hebben wij alle vrijheid om ons eigen beleid te bepalen. Kijk bij Diensten voor een volledig overzicht van ons aanbod. De belangrijkste punten op een rijtje: * Onderhoud van nieuwe auto’s met behoud van fabrieksgarantie * Onderhoud van gebruikte auto’s, klassieke auto's of circuit auto's * Verkoop occasions in verschillende prijsklassen * Import en begeleiding van aankoop van occasions vanuit het buitenland * Aanpassingen van uw wagen op zowel motortechnisch als audiovisueel gebied * Schadeherstel als begeleiding van schadeafwikkeling * Ruitschade

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Stephan

Wat een geweldig autobedrijf! We gingen voor een Skoda Octavia en kregen alle ruimte voor een proefrit. Ook het verkoopgesprek verliep veel vriendelijker en prettiger dan we elders wel eens meemaakten. Men gaat hier niet voor zoveel mogelijk auto’s verkopen, maar zo veel mogelijk klantgericht werken en een eerlijk verhaal. We hebben met een grote glimlach de auto hier gekocht. Vind je een interessante auto op de site? Maak meteen een afspraak en ga naar Autobedrijf Nieuwkoop!

28.06.2019

Reinoud

Erg goed. Robbert heeft ons zeer goed geholpen.

27.06.2019

Anoniem

Gezinsauto gekocht en huidige auto verkocht tegen handelsprijs. De service is echt hoe je het wilt hebben en het enthousiasme van het familie bedrijf is top!

24.06.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Schadeherstel

Contact

Autobedrijf Nieuwkoop

Afdeling verkoop

Rembrandtstraat 2
3262 HR OUD-BEIJERLAND
www.autobedrijfnieuwkoop.nl
Openingstijden

Afdeing verkoop

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:3017:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie