Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Nieuwkoop

Autobedrijf Nieuwkoop

Rembrandtstraat 2, 3262 HR OUD-BEIJERLAND

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf Nieuwkoop in Oud-Beijerland is ruim 25 jaar een betrouwbare specialist voor al uw wensen op autogebied en mobiliteit. Met de komst van een nieuwe mede-eigenaar in 2009 heeft Nieuwkoop een belangrijke stap gezet richting de toekomst: een vernieuwde visie, modernere aanpak en een scherp oog voor klanttevredenheid. Als onafhankelijk Bovag-autobedrijf hebben wij alle vrijheid om ons eigen beleid te bepalen. Kijk bij Diensten voor een volledig overzicht van ons aanbod. De belangrijkste punten op een rijtje: * Onderhoud van nieuwe auto’s met behoud van fabrieksgarantie * Onderhoud van gebruikte auto’s, klassieke auto's of circuit auto's * Verkoop occasions in verschillende prijsklassen * Import en begeleiding van aankoop van occasions vanuit het buitenland * Aanpassingen van uw wagen op zowel motortechnisch als audiovisueel gebied * Schadeherstel als begeleiding van schadeafwikkeling * Ruitschade

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Marijn

In het voorjaar een auto gekocht. Service was prettig, geen gladde verkooppraatjes, eerlijke informatie. De auto werd piekfijn opgeleverd. We kregen zelfs wat meer service dan van tevoren besproken, voor dezelfde prijs.

04.07.2020

Teddy

Nu na 2weken na de aankoop van mijn nieuwe autootje, heb ik hem na laten kijken bij “mijn mannetje” en zoals ik al hoopte is het autootje in topconditie!!! En dat voor een toen jaar oud autootje. Precies zoals de verkoper al verteld had op de olieverversen na (eigen keus op dat moment geen centjes meer). Eerder las ik al een recensie met verademing, dat is wat ik voelde toen ik wegreed van Autobedrijf Nieuwkoop, topgozer die verkoper! Geen bullshit verkooppraatjes! Echt n aanrader! Als ik over enkele jaren weer n nieuw autootje nodig heb, ga ik zeker terug!!!!

01.07.2020

Sonja

In de ochtend voor een auto gekeken. Smiddags kon ik hem rijklaar afhalen. Super schoon. Uitgebreide uitleg betreft het gebruik. Alle boekjes erbij en zeer vriendelijk.

25.06.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Schadeherstel

Contact

Autobedrijf Nieuwkoop

Afdeling verkoop

Rembrandtstraat 2
3262 HR OUD-BEIJERLAND
www.autobedrijfnieuwkoop.nl
Openingstijden

Afdeing verkoop

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:3017:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie