Bekijk nu uw favorieten.

75 beoordelingen

4,5

62 Reviews

gjp

alles was goed voor elkaar. en vooral de koffie stond klaar,

Willem

vriendelijk,correct,en erg behulpzaam

Leo

In een woord geweldig. Enthousiasme van de koper wordt gewaardeerd. Beetje uit de buurt.......

R

Direct goed, duidelijk en vriendelijk telefonisch contact met Ruud ivm de interesse in een VW Golf Variant. Na een drietal telefoontjes naar Maarheeze gegaan en na een goed gesprek de aankoop verricht. Zeer tevreden over de auto en over de fijne contacten met Ruud. Verder (vooralsnog:) zeer tevreden over de auto.

M.J.J. Martien van den

Reden bezoek: Aanschaf van bijna nieuwe gebruikte auto (7000 Km.). Ervaring: Wij hadden direct al een goed gevoel i.v.m. het werkplaatsbezoek en de betrouwbaarheid van de heer Ruud van Mensvoort. Een goed gesprek met hem gehad en hij was zelfs bereid om ons op Carnavalsmaandag te laten komen kijken, ondanks dat ze gesloten waren. Verder hebben we geen uitgesproken mening. Wel heeft hij een uitgesproken nette en opgeruimde Autogarage. We hebben een fijne auto gekocht en de tijd zal het leren of alles blijft zoals het nu is, maar gezien de vele lovende reacties, ook uit eigen woonplaats, zal dat naar verwachting best goed gaan. Conclusie: Tot nu toe zijn wij erg blij met onze nieuwe aanwinst.

Els

Wij hadden direct een goed gevoel w.b.de betrouwbaarheid van de heer van Mensvoort. Goed gesprek gehad en hij was zelfs bereid om ons op zondag te laten komen kijken. Verder heb ik geen uitgesproken mening.Ik heb een fijne auto gekocht en de tijd zal het leren of alles blijft zoals het nu is.Tot nu toe ben ik erg blij met mijn nieuwe aanwinst.

paul

bedrijf kwam deskundig en vertrouwt over.Hierdoor toch uit alle aanbod van autos,voor hun gekozen.

Bert

Prima , goede ontvangst en geen verkooppraat door een gladde verkoper, maar met een luisterend oor naar de wensen .

R

Voorjaar 2018 een Mazda CX5 bij Ruud gekocht. Prima auto. Eind 2018 was er lichte lakschade bumper voor. Na overleg met Ruud is dit prima hersteld, kosteloos. Een prima service . Ik vind het een goed en vriendelijk bedrijf.

Ad

Super