Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

96 beoordelingen

4,5

96 Reviews

Kim

Eerlijke man die zeker ook heel behulpzaam is. Wij zijn nog steeds blij met onze nieuwe auto en als er wat is mag je bellen en wordt je goed geholpen.

Maurice

Ik heb een occasion gekocht bij autobedrijf Ruud van Mensvoort, en kan dit bedrijf heel hartelijk aanbevelen. Meteen een goed gevoel en geen gladde verkooppraatjes of onduidelijkheden. Je krijgt een eerlijk en volledig verhaal waarbij ook zaken worden vermeld die een eventuele verkoop nadelig zouden kunnen beïnvloeden. Mijn indruk is dat Ruud erg zorgvuldig is met de auto's die hij in- en verkoopt. Een echte no-nonsense garage. Ik ben van plan mijn auto door dit bedrijf te laten onderhouden, ook al ligt de garage niet naast de deur voor mij. Ruud: ga zo door, en bedankt!

Marjo

Nu onze tweede auto aangeschaft bij Ruud van Mensvoort. Hele fijne ervaring! Zeer betrouwbaar en prijs-kwaliteitverhouding is uitgesproken goed!! De eerlijkheid en goede service maken dat wij ons helemaal happy voelen bij Ruud en Ferdy! Heren nogmaals dank en hopelijk in goede gezondheid tot over een jaar of 5 ..... Marjo & Paul

Monique

Een BMW X1 aangeschaft tegen een scherpe prijs en bovendien een eerlijke inruilprijs ontvangen voor mijn huidige auto. Betrouwbaar, eerlijk en no-nonsens. Daar houden we van. Bedankt Ruud.

Guillaume

Beste auto zoekers ik raad jullie aan om bij Ruud van Mensvoort langs te gaan Top Service!! Kijk op de website.... Afz Guillaume (Seat Leon)

Jan

Ze doen wat ze zeggen Keurig geholpen en een prachtige auto gekocht Ook de inruil prijs was uitstekend Kortom een keurig bedrijf

Henk en Mariette

Na vanuit Brabant te zijn verhuisd naar Zeeland, nemen wij nog steeds de moeite om voor onderhoud en herstel naar Ruud van Mensvoort te rijden. De afstand weegt niet op tegen de service, de ongedwongen sfeer en de factuur na de werkzaamheden. Fijn om ook in 2020 bij een autobedrijf terecht te kunnen waar men niet alleen prima meedenkt en kwaliteit levert, maar waar men ook niet het geld uit je zak klopt. Wij zijn al jaren klant bij Ruud en we hopen daar ook nog jaren klant te blijven. Wel, de oplettende lezer zal begrijpen dat als je voor een autobeurt 140 km enkele reis wil rijden, dat je dat alleen doet als je maximaal tevreden bent! Superfijn bedrijf en een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar auto goed wil laten onderhouden!

Bart

Gewoon goed

Albert Van valburg

Wij hebben 2x een auto bij Ruud.v.Mensvoort gekocht en zijn zeer tevreden.

Linda Lahaije

We hebben net voor de zomer onze auto gekocht, de vakantie zat er tussen dus de trekhaak moest na de vakantie worden bevestigd. Ruud is zeer integer en een prettig persoon om je auto te kopen, komt afspraken na, is gewoon een no nonsens man, alles was keurig geregeld, dus onze volgende auto gaan we weer bij Ruud kopen!