Bekijk nu uw favorieten.

1556 beoordelingen

4,3

690 Reviews

Hendrik

Prima service, vriendelijke medewerkers. Auto geheel volgens verwachting.

Luuk

Heel netjes en super goed geholpen door Sander.

Anoniem

snel deskundig geholpen

Aldine

Positief, ik had nog een kortingsbon van 25% op 1e onderhoudsbeurt. Zelf niet meer aan gedacht maar jullie wel. Zeer zorgvuldig wat ik erg waardeer!!

Ron

Bij Schouten een Ford Mondeo gekocht. Ondanks het feit dat de auto nog niet met foto’s op de site stond van de verkoop foto’s gekregen via de app. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. We zijn zeer vriendelijk geholpen. Voor de aflevering werd alle tijd genomen. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Martha

Ik ben al jaren ongelofelijk tevreden met de deskundigheid, vriendelijkheid, service en zijn zeer betrouwbaar Met welke vraag ik ook kom ze zullen altijd hun best doen mij te helpen. Een tien met een griffel van mij. Ik Kan iedereen Autobedrijf Schouten, Ermelo aanbevelen.

Bas-Jan

prima service en klantvriendelijkheid

Niels

Goede service

Twan

Bij autobedrijf Schouten een auto gekocht. Allereerst netjes ontvangen en vrijblijvend auto kunnen bezichtigen en proefrit mogen maken. Daarna netjes te woord gestaan en een deal kunnen sluiten. Bij aflevering ook weer goed geholpen.

Erwin

Vandaag gestrand met onze Mini. We hebben de fa. Schouten kunnen bereiken. Vrijdagmiddag ca. 16:00 uur! Na twee koppen koffie en gastvrije ontvangst stonden we na een uur met een vervangen wiellager weer buiten.