Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf `t Jan Scholten Team B.V.

Autobedrijf `t Jan Scholten Team B.V.

Twentepoort West 13, 7609 RD ALMELO

Openingstijden

Over ons

WELKOM BIJ ‘T JS TEAM Sinds 1968 heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij besloten om dit te beëindigen zodat wij de JS-Team persoonlijke benadering en service aan u konden waarborgen. Ook kunnen wij onze diensten nu tegen een scherper tarief aanbieden zodat u hier direct voordeel van hebt. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mazda en Certified US Car Dealer voor de merken Ford-USA, Dodge Ram Pick-Up’s en Chevrolet USA. Met ons bedrijf zijn wij trendsetter geworden op de Nederlandse markt met een ongeëvenaarde MX-5 Know-how die absoluut uniek is. Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Marcel

3 weken geleden na een zoektocht van enkele maanden een prachtige MX-5 NC Roadster Coupé gekocht bij 't Jan Scholten Team. Wat een geweldig bedrijf is dit! Er werd goed geluisterd en meegedacht om een auto te vinden die zoveel mogelijk aan mijn wensen voldeed. Uiteindelijk, na verschillende MX5en gereden te hebben, dus een NC gekocht. Henri en Stef hartelijk dank, jullie hebben er weer een zeer tevreden klant bij!

28.05.2020

Joop

Vriendelijkheid en klantvriendelijke mensen het Jan Scholten Team. Was voor mijn het rijden meer dan waard en een onverwachte ervaring rijker. Ondanks de afstand een garage voor mij.

18.05.2020

De Vries

Het betreft hier een no nonsense bedrijf met mensen die passie hebben voor zowel de Mazda's als de US wagens. Ik voelde mij er meteen thuis. Ik heb hier in 2019 een mooie Mazda NC aangeschaft. Een aantal maanden eerder was ik er al eens op de bonnefooi langs gereden. Toen stond er voor mij even geen potentiële auto, maar op de vrijblijvende vraag wat mijn huidige auto ongeveer aan inruil zou doen werd desondanks zeer serieus gereageerd. Henrie heeft mijn auto uitvoerig bekeken en kwam met een zeer reëele inruilwaarde. Toen ik enkele maanden later wel een interessante auto zag staan bleef de eerdere inruilprijs gewoon staan. Ik heb de auto uiteindelijk gekocht. Het was wel even een 'dingetje' dat ik na bijna 20 jaar mijn oude MX-5 zou inruilen. Emotie speelt dan een grote rol, maar het voelde goed om mijn wagen bij dit bedrijf achter te laten.. En de opvolger was het waard! Henrie, Arjan, Stef en Hans: ga zo door!

16.05.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Chevrolet
Dodge
Ford
Mazda

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf `t Jan Scholten Team B.V.

H. Scholten

Twentepoort West 13
7609 RD ALMELO
www.jsteam.nl
Openingstijden

Showroom

Ma
09:0017:45Uur
Di
09:0017:45Uur
Wo
Gesloten
Do
09:0017:45Uur
Vr
09:0017:45Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie