Autobedrijf "Theunissen" B.V.

Apeldoornseweg 166, 6731 SC OTTERLO

Openingstijden

167 beoordelingen

4,3

167 Reviews

Rene

Was op zoek naar een peugeot 208, en kwam op internet deze garage tegen. Moest er wel 45 minuten voor rijden, maar ben blij dat ik het gedaan heb. Werd vriendelijk door Nils ontvangen met een lekkere koffie en was niet opdringerig. De peugeot sprak mij aan en vroeg wat ik voor mijn fiesta terug kreeg. Tot mijn verbazing kreeg ik een GOEDE prijs terug en ben ermee accoord gegaan. Het is altijd afwachten of je een goede auto gekocht hebt, dit was een goede koop. Heb hem al een maand en ben ermee naar zuid frankrijk geweest. Niks geen problemen gehad. Mocht ik over aantal jaren weer wat anders wil ga ik eerst hier weer kijken. Echt een garage die eerlijk en betrouwbaar is.

arend

Het eerste kontakt was al goed. Goed te woord gestaan. Goede afspraak gemaakt om naar de auto te gaan kijken. Rij ondertussen al ruim een week rond met mijn nieuwe auto helemaal goed.

A Hulsebos

Afgelopen januari, dus bijna een jaar terug een Nissan Micra gekocht bij Peter. Aangezien ik totaal geen verstand van auto's hebt is het dus altijd maar weer afwachten of je niet wordt belazerd. Ben nu een jaar verder en tot mijn volle tevredenheid heb ik geen enkele mankement aan de auto gehad. Afgelopen zomer deed de airco het niet (heb je in de winter ook niet nodig) en ben terug gegaan en werd verholpen. Ik moet zeggen dat de airco het weer niet doet maar zelf ben ik te laks geweest en daar moet ik nog een keer mee terug. Het zijn vriendelijke mensen, je voelt je op je gemak en ik leverde mijn oude autootje in en die maakte een raar geluid. Zou vlgs de garage een onschuldig geluidje in de knalpijp zijn. Bleek achteraf dat het een groter probleem was (ik weet niet meer hoe het heet) maar Peter deed niet moeilijk. Dat noem ik service. Ik ben een zeer tevreden klant en ga een volgende keer weer naar Peter toe.

Benjamin

Auto gekocht in oktober hier, hebben echt ruime keuze uit verschillende occasions. Mocht ik weer wat zoeken ga ik eerst hier een kijkje nemen.

Jonathan Boer

Hadt een probleem met me auto. Wat netjes afgehandeld is door dit bedrijf.

Jonathan

Een bedrijf die ze afspraken niet na komt. Geen aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.

Chiel

Een bus gekocht om te laten ombouwen tot camper. Op een gegeven moment tegen wat motorproblemen aangelopen en deze zijn steeds tot grote tevredenheid opgelost. Zeer nette service!! Wat ons betreft een bedrijf om aan te raden.

Myrna van Someren

Een geimporteerde Peugot 206CC gekocht bij Peter. Heel warm welkom, gastvrij en vriendelijke mensen. Betrouwbaar en eerlijk. Hele fijne ervaring. Al met al zeer tevreden met de zeer goede service. Een aanrader. Een tevreden klant

Renate

Goede ervaring gehad en eerlijke prijs gekregen voor onze huidige auto als inruilauto. Nu genieten van een prachtige ford focus compleet met historie en vop met opties!

Rob Jeursen

Ik heb daar twee weken geleden een fiat 500 cabrio gekocht. Na proefrit en deal. Achteraf bleken er een paar gebreken te zijn. Gelijk contact opgenomen, had mijn bedenkingen maar, alles werd tot in de puntjes opgelost. Kortom ben zeer tevreden over de aftersales service. Fijn dat het ook daadwerkelijk allemaal in orde is nu. Binnen 1 dag alleen nog maar meer rijplezier. En daar gaat het om. Peter snapt hoe dit werkt en doet er alles aan om de klant tevreden te maken en te houden. Een echte aanrader voor wie nog twijfelt. Zoek je nog een auto ga er naartoe en laat je verrassen. Ik ben een meer dan tevreden klant.