Bekijk nu uw favorieten.

51 beoordelingen

4,5

51 Reviews

Peter

Prettige sfeer bij aankoop, makkelijk contact bij vragen tussen aankoop en aflevering en alles goed geregeld bij de aflevering zelf. Wij zouden hier zeker weer terug komen voor een volgende auto.

TvdV

Hele goede en betrouwbare afterservice

René en Roelie

Wij zijn zeer tevreden over het advies wat Tom ons gegeven heeft bij de aankoop van onze nissan quashai. De auto rijdt geweldig. Tom wederom bedankt voor het verkopen van deze mooie auto.

Piet Kouwenberg

Nadat er problemen waren met de auto, wordt er alles aangedaan om deze tot volle tevredenheid op te lossen. Vriendelijkheid en super service van deze 2 jonge ondernemers zijn top!

roel van olst

Vorige week een fiat Qubo gekocht en mijn Renault Twingo ingeruild. Wij vonden het een heel prettige ervaring en kregen een goede inruilprijs. De auto zag er geweldig uit en bevalt ons prima. Onze bril die wij hadden laten liggen werd ons keurig zonder kosten achterna gestuurd. Kortom: heel prettig geholpen en een fijne auto gekocht. Bedankt

Tom

Onlangs onze Ford Focus Wagon (Titanium) gekocht bij Tomcars. De communicatie was snel, helder en professioneel. Daarnaast nog een mooie inruilprijs gekregen voor onze oude auto, dit maakte de deal nog aantrekkelijker. Mocht je een mooie bepaalde auto op het oog hebben, kijk dan eerst of Tomcars deze in de verkoop heeft. Aarzel niet en ga kijken! Dan is de deal snel gemaakt :-)

Ricardo

2 weken geleden een nieuwe opel grandland x gekocht. Netjes geholpen en een nette inruil prijs gekeregen voor mij oude auto. Auto is keurig afgeleverd beurtje gehad en stond netjes gepoetst klaar toen we hem op konden halen. Gezellig bedrijf met nette auto's in de showroom!

Conneke ten Bokkel Huinink

Via internet zijn wij bij Tom cars terecht gekomen. Wij zijn daar heel erg prettig geholpen . Mooie auto gekocht en een goeie inruilwaarde voor onze oude auto gekregen. Heel prettig bedrijf, wat voor ons de rit naar het zuiden meer dan de moeite waard was. Wij zijn zeer tevreden over Tom cars.

Jetske

Gemaakte afspraken worden nagekomen ! Aanschaf nieuwe Ford Focus, goede inruilprijs voor de ingeruilde Ford Focus. Waar voor je geld !! Voor ons vijf [ !] ***** sterren.

Leo Akkerman

Wij waren, in oktober, op zoek naar een Rode Mazda CX5 uit 2019, omdat mijn vrouw gek was van de rode Mazda, met weinig kilometers en op autoscout kwam (nu onze rode CX5) bij Tomcars te voorschijn. Bij het bezoek aan hun mooie showroom waren wij direct verkocht, vriendelijk geholpen met lekkere koffie trouwens. Deze zaak ademt vertrouwen uit en dat geeft je een goed gevoel als je met nieuwe auto naar huis toe rijd. Pim en Tom bedankt voor deze fijne auto. Groetjes Leo en Els Akkerman